epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-
Aja, pa še nasvet, da ne pozabim.
J*bat ga, prva zaposlitev ni ravno neko izhodišče za pogajanje. Cilj naj ti bo da se čimveč naučiš, pa pri naslednjem koraku potem več iztržiš.
Zmeni se za neko plačo za preizkusno obdobje. Po moje mora biti vsaj povprečna slovenska oz. bolje da začneš višje, škodi sigurno ne (preštudiraj bilance podjetja oz. se malo poduči tudi o tem, da boš vedel kam lahko sežeš - nekateri nimajo pa če se ubiješ - sem v prjlejšnjem prispevku napisal razlog), potem pa si zagotovi dogovor, da se po preizkusnem obdobju poviša in se letno povečuje. Za to pa se dogovori za neko metriko, preko katere boš vsako leto pokazal kaj v podjetje doprineseš.
Pa ne pozabiti da imata preizkusno obdobje oba - ti in delodajalec. Oba se lahko po koncu preizkusnega obdobja odločita da odstopita od pogodbe.
Jaz sem imel preizkusno obdobje że med študijem in se potem obema stranema ni bilo potrebno s tem zaj*bavati med začetkom same zaposlitve. Kar bi marsikomu priporočal - malo več samoiniciativnosti ne škodi...

gapi2109 napisal/-a:Sej zdaj mi plača ni tok nujno potrebna,

gapi2109 napisal/-a:Sej se bom pogajat probal, samo nočem bit preveč požrešen, da ne bodo drugega kandidata namesto mene vzeli.
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people are so full of doubts. - Bertrand Russell

grega09 napisal/-a:Drugače pa ja, tole velja na tem svetu:The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people are so full of doubts. - Bertrand Russell

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov