STROJNISTVO.com • Poglej temo - Tablični računalnk

Tablični računalnk

Kar ne spada nikamor v zgornje kategorije...

Moderator: -M-

Tablični računalnk

OdgovorNapisal/-a ALA » 3.10.2023 6:22

Pozdravljeni

Zanima me ali že kdo uporablja tablice v podjetju za potrebe vzdrževanja(načrti, sheme, navodila,...). Ne morem se odločiti katero bi vzeli.
LP
Aleš
ALA
Sodelavec
Sodelavec

Re: Tablični računalnk

OdgovorNapisal/-a srsen » 4.10.2023 19:57

Zdravo,

Imam ze nekaj let Samsung S6 Lite. Mi dobro sluzi in bi tezko brez nje. Super je povezljivost z One Drive ali drugimi oblaki, kjer mas pac kar rabis. Zelo uporaben je tudi samsung notes, kjer z peresom pises in rises po tablici kot na papir, s tem da lahko slike iz kamere limas direktno v zapiske in po njih rises, pises. Nikoli vec ne iscem papirjev, pa ce gre se za tako banalni zapisek.

Ce znas uporabljat je lahko super zadeva. Priporocam uporabo.

Lp
To the optimist, the glass is half full. To the pessimist, the
glass is half empty. To the engineer, the glass is twice as big
as it needs to be.
srsen
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a borisk » 5.10.2023 6:32

Mi imamo Xiaomije mipad5, glede na specikacije precej boljše kot samsung za enak denar, sedaj je ravno prišel ven mipad6. za takšno delo je pomembno predvsem baterija in zaslon. oboje je pri tem odlično. zravn paše še dober gumijasti ovitek. podpira tudi "elektirčni kuli" ampak pri nas tega ne uporabljamo.
borisk
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a vili » 5.10.2023 9:34

fantje ni panike, malo zajebancije, a zna še kdo kaj uporabnega naskicirati na škrnicl papir, pa mi ne reči, da sem oldfešen sem bil na kompih že takrat, ko se je delalo z RADIRKO, če veste kaj je to..., malo šale, ne mi zamerit...
vili
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a CNC tehnologija » 5.10.2023 13:27

Škrnicel niti ne vejo kaj je.
Je pa zakon, če ni drugega.
Čisto na koncu pa vprašajo še umetno inteligenco, evo malo zajebancije še iz moje strani.
CNC tehnologija
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a planinc425 » 5.10.2023 17:27

Vzdrževanje energetskih objektov.

Na jutranjem operativnem sestanku (cca 10 inženirjev), Me edn od--be.
"Kmal boma sam še na knofe prtiskal" Jes pa, "Kdu jih bo pa NAREDU" !!
planinc425
planinc425
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a srsen » 5.10.2023 19:03

Brez zamere, stare sable. Samo napisal sem(smo) svoje mnenje, primerno današnjemu času. So bli časi, ko smo tudi na škatlo od čikov še kaj skiciral, ali pa mere napisal (preden so postale vse črne :) ). Sreča je bla, da jo nisi v oštariji vrgu v smeti, prej, kot v prakso :D
LP!
To the optimist, the glass is half full. To the pessimist, the
glass is half empty. To the engineer, the glass is twice as big
as it needs to be.
srsen
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a vili » 7.10.2023 9:50

srsen napisal/-a:Brez zamere, stare sable. Samo napisal sem(smo) svoje mnenje, primerno današnjemu času. So bli časi, ko smo tudi na škatlo od čikov še kaj skiciral, ali pa mere napisal (preden so postale vse črne :) ). Sreča je bla, da jo nisi v oštariji vrgu v smeti, prej, kot v prakso :D
LP!

ja majstore smo pred destletji hodili po sejmih boh ne daj, da te je kdo videl z ZENITOM, da slikaš - kradeš njegove izdelke-rešitve, cela štala na štantu, pol je bil pa škrnicel pair..., in narišeš po spominu... no začel sem se pa malo hecat s spektrumom - radirko, no pol pa naprej, ..., zdaj se mi pa hebe za te klinče..., tablice, samo tako male kratke zahebancije...
vili
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a F1B » 4.12.2023 10:36

Pozdravljeni!
bom uporabil kar tole temo,nisem nek ITjevc ,zanima me,če je možno tablico uporabljat tudi za prenos podatkov(programa) tablica -stroj -tablica
LP
Dule
F1B
Sodelavec
Sodelavec

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov