STROJNISTVO.com • Poglej temo - Jermenica za pogon kosilnice - motokultivator Honda P600

Jermenica za pogon kosilnice - motokultivator Honda P600

Kar ne spada nikamor v zgornje kategorije...

Moderator: -M-

Jermenica za pogon kosilnice - motokultivator Honda P600

OdgovorNapisal/-a Franci S » 25.5.2009 7:50

Zdravo!

Na vas se obračam z naslednjim problemom/prošnjo:
Za kmetijska dela okrog hiše uporabljam motokultivator Honda Mio Standard P600. Letos sem si omislil še kosilnico, ki se priključi na ta kultivator. Kupil sem dobro ohranjeno, rabljeno kosilnico (novo je težko dobiti, pa še prevelika investicija je za moje "veleposestvo" :) ).
Problem pa je v tem, da prodajalec kosilnice ni imel jermenice, ki se pritrdi na gred menjalnika in je namenjena pogonu kosilnice.

Klical sem v trgovine in servise, kjer sem dobil odgovor, da dobava te jermenica traja dolgo časa, pa še najbolj poceni ni...

Prosim vas torej, če ima kdo od vas tak motokultivator in uporablja kosilnico, da jermenico dobro premeri in mi dimenzije pošlje, da si to jermenico sam izdelam.

Vnaprej najlepša hvala!

Lep pozdrav,
Franci
Za ta denar je tole to!
Franci S
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a sneta skira » 25.5.2009 14:23

Živjo

Doma imam podoben motokultivator, samo ne vem točno kateri tip je. Stvar je stara cca 20 let tako, da so se že vse nalepke ogulile :-? . Jermenica na sliki je nasajena na utorno gred. Če izgleda približno isto me kontaktiraj na ZS in ti poberem mere.

LP

Matjaž
Slika
sneta skira
Pripravnik
Pripravnik

OdgovorNapisal/-a pomlad » 25.8.2009 10:16

sneta skira napisal/-a:Živjo

Doma imam podoben motokultivator, samo ne vem točno kateri tip je. Stvar je stara cca 20 let tako, da so se že vse nalepke ogulile :-? . Jermenica na sliki je nasajena na utorno gred. Če izgleda približno isto me kontaktiraj na ZS in ti poberem mere.

LP

Matjaž
Slika

Tudi sam iščem neke dele (prstan,obroček pri magnetu),ki je v povezavi z odpiranjem platin. Je za model 400,mogoče pa odgovarja tudi z drugega modela. Prav tako bi bil vesel,če bi mi lahko kdo pomagal z dokumentacijo,skico,kako to zgleda. Del iščem za sorodnike,ki so kar precej daleč od tod. Hvala !
pomlad
Novinec
Novinec

Re: Jermenica za pogon kosilnice - motokultivator Honda P600

OdgovorNapisal/-a prijazen » 22.11.2024 19:34

Jaz bi pa rabil koso (rezilo) 110 za hondo f620 A ve kdo kej dobiti novo ? A je kompatibilna z kakšno drugo znamko ?
prijazen
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a 5'r » 26.11.2024 13:12

5'r
Prizma..
5'r
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a prijazen » 18.5.2025 9:26

5'r napisal/-a:https://agrard.si/catalogsearch/result/?q=kosa+110

morda tukaj najdete

Hvala za objavljen kontakt , moja kosa ima 18 zob in je dosedaj še nisem uspel najti, Iščem tudi izpuh za hondo f600, trenutno imam samo cev ker je predhodni lastnik z kotno brusilko odrezal dušilec :)
in jermenico za f400 hondo , takšna kot je na sliki zgoraj.

Če se komu kaj od tega valja doma me lahko kontaktira na ZS
prijazen
Strokovnjak
Strokovnjak

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov