epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-
gobar napisal/-a:Demz napisal/-a:Autogol, čestitam. Jutri se preberi nazaj, pa boš videl svojo obupno toleranco. Ne danes, - jutri.
LOL

gobar napisal/-a:Demz napisal/-a:Autogol, čestitam. Jutri se preberi nazaj, pa boš videl svojo obupno toleranco. Ne danes, - jutri.
Kje je Vili. Kakšen avtogol tu nikoli nisem dobil namiga , nasveta ampak samo napenjanje takih kot sta .
Vprašanje je bilo samo , kje kupiti ležaj . Velikokrat sem popravil in tudi zdaj mi dela stroj . Včeraj sem brusil OK .
Vaši samozadovoljni odgovori mi niso potrebni .
Admin prosim , da izbrišeš vse moje prispevke , ker je forum popolnoma mimo .
LOL

gobar napisal/-a:Admin prosim , da izbrišeš vse moje prispevke , ker je forum popolnoma mimo .

-M- napisal/-a:gobar napisal/-a:Admin prosim , da izbrišeš vse moje prispevke , ker je forum popolnoma mimo .
Čemu bi moderator brisal prispevke, če si jih že sam izbrisal? To se mi zdi popolno nestrokovno, brisanje lastnih prispevkov.

vili napisal/-a:alg:
jebiga, permisivna mularija...

ALG200 napisal/-a:Sam si ustvarjaš slab vtis s takimi izjavami, si kot otrok v peskovniku, ki se vrže ob tla in joče.
To je bil samo odziv na tvoje nepremišljene izpade.

majstri na kupu . Nimam še , česa sramovati.
Izpade a je tu gor še , kdo normalen ... jaz ne jočem vi lajate ... držite unga P k s ga tudi podpiral ...

Slavcr napisal/-a:Ojoj, imaš, imaš se česa sramovat!
Naprimer svoje slovenščine:majstri na kupu . Nimam še , česa sramovati.
Če bi v šoli pisal "popravo":
"Majstri" na kupu. Nimam se česa sramovati.
Tole ti je pa pomagala naumotvoriti kitajska umetna inteligenca? Človeški je to nerazumljivo.Izpade a je tu gor še , kdo normalen ... jaz ne jočem vi lajate ... držite unga P k s ga tudi podpiral ...
Vprašanje je bilo pravo za tiste , ki razumejo strojništvo.
Mogoče bi šel pa ti škarpo zidat ali kaj že, ker takihle prepirljivih žaljivih jeznoritežev tule res ne rabimo in ne želimo.
Postaviš pomankljivo vprašanje, potem pa pizdakaš, ker odgovori niso točno taki, kot jih ti želiš; ljudje te prosijo za dodatna pojasnila, ti jih pa žališ - tudi tega se
Če je kak odgovor (večkrat kar upravičeno) preveč piker, se pa v špajzo zapri in v rokav jokaj. Preobčutljivim je pač težko v življenju.

grega09 napisal/-a:Zanimiv učinek gob.

Vrni se na Konstruiranje in mehanika
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov