Napisal/-a Damijani » 18.8.2008  21:39
Napisal/-a Damijani » 18.8.2008  21:39 

Pozdravljeni!
Tole bo moj prvi post na tem portalu!
Torej, jaz sem delal le dva delovna tedna pri Plevniku. (mene je omenjal skorpijon)
Kot je že rekel @aaaaa, je na razgovoru zelo lepo in bleščeče. Potem se pa pokaže tisto sranje. Sem prišel na delovno mesto konstrukteja in urejanja dokumentacije. Nisem pa vedel, da že obstaja skupina "projektiva" eno nadstropje pod mano. In nisem pa tudi vedel, da so že sprti seboj z vodstvom. Potem je enkrat nanesla debata, konstruktivna, z enim starejšim iz projektive, magister strojništva po izobrazbi. V tistem prostoru je tudi direktorjev prostor. Po določenem času debate je direktor čisto padel iz sebe, kaj tako premlevava. Naj že naredim, da je on (on=magister) en "[cenzurirano], ki mu ne zaupa.
Sem takoj videl, da ni prihodnosti. Vprašal sem ga samo, če rabi, da ostanem do konca meseca ali lahko že ju3 grem. Šel sem v pisarno, napisl in sprintal odpoved. Pred koncem me je direktor še enkrat povabil na razgovor, če mi ni mučno. IN sem rekel, da lahko to premlevava vsak dan 24 ur, ampak jaz grem od tu.
In tako se je končala ta ljubezen, na hitro.
Potem sem še sledil oglase in videl, da je Plevnik dolgo iskal. Potem je malo potihnilo, zdaj pa še več zaposlitvenih oglasov. Izgleda, da je naenkrat ogromna fluktuacija zaposlenih.
p.s.:To je moja izkušnja in se tudi opravičujem za morda neustrezne besede, vendar tak je bil pogovor.
LP, Damijan