epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

ciglar napisal/-a:Pozdravljeni, upam, da ne postavljam vprašanje, ki je bilo že x-krat.
v samouko se učim delat z inventorjem 10. Nimam ne "učbenika", ne literature,...! Delal sem tiste vaje v "HELP-Tutorials". Ali ima kdo kašna uporabna "navodila" ali nasvete kako začet? Ima kdo kaj, ki mi lahko pošlje po mailu?
Hvala.
LP
S

Ko narediš tiste tutoriale misliš, da kaj znaš ampak, ko modeliraš za konkretne reči 'za podjetje' naletiš na kup težav, ki pa jih z iskušnjami, ter posveti s sodelavci ali po forumu rešiš. Predlagam ti da začneš modelirati kar realne stvari, katere boš delal- tako boš najprej pridobil znanje ter orjentacijo v zvezi s kosovnicami ter 'redom shranjevanja' itp. Lp mihaciglar napisal/-a:Pozdravljeni, upam, da ne postavljam vprašanje, ki je bilo že x-krat.
v samouko se učim delat z inventorjem 10. Nimam ne "učbenika", ne literature,...! Delal sem tiste vaje v "HELP-Tutorials". Ali ima kdo kašna uporabna "navodila" ali nasvete kako začet? Ima kdo kaj, ki mi lahko pošlje po mailu?
Hvala.
LP
S

maxs napisal/-a:kaj mogoče keri ve, ki bi jaz lahko dobo inventor zastonj seveda za domačo uporabo
sej veste kaj mislim.

ciglar napisal/-a:Pozdravljeni, upam, da ne postavljam vprašanje, ki je bilo že x-krat.
Hvala.
LP
S

maxs napisal/-a:kaj mogoče keri ve, ki bi jaz lahko dobo inventor zastonj seveda za domačo uporabo
sej veste kaj mislim.

Vrni se na Inventor in Inventor Professional
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov