STROJNISTVO.com • Poglej temo - Učenje Inventorja 10

Učenje Inventorja 10

3D modelirnik enostaven, sodoben in zmogljiv. Vprašanja, nasveti, komentarji….

Moderator: -M-

Učenje Inventorja 10

OdgovorNapisal/-a ciglar » 2.8.2006 10:53

Pozdravljeni, upam, da ne postavljam vprašanje, ki je bilo že x-krat.
v samouko se učim delat z inventorjem 10. Nimam ne "učbenika", ne literature,...! Delal sem tiste vaje v "HELP-Tutorials". Ali ima kdo kašna uporabna "navodila" ali nasvete kako začet? Ima kdo kaj, ki mi lahko pošlje po mailu?
Hvala.
LP
S
S.C.
DIMAS d.o.o.
www.dimas.si
ciglar
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a SasoP » 2.8.2006 10:59

Poglej na namestitveni DVD - pod Documentation se nahaja dokument Adsk_Inventor_10_GetStart.pdf (cca. 300 strani).
Lep pozdrav,

Sašo Prijatelj.
BASIC d.o.o.
www.basic.si
SasoP
Strokovnjak
Strokovnjak

Re: Učenje Inventorja 10

OdgovorNapisal/-a baklava » 2.8.2006 13:19

ciglar napisal/-a:Pozdravljeni, upam, da ne postavljam vprašanje, ki je bilo že x-krat.
v samouko se učim delat z inventorjem 10. Nimam ne "učbenika", ne literature,...! Delal sem tiste vaje v "HELP-Tutorials". Ali ima kdo kašna uporabna "navodila" ali nasvete kako začet? Ima kdo kaj, ki mi lahko pošlje po mailu?
Hvala.
LP
S

ko končaš z tutoriali, pa si izberi en predmet npr. kos pohištva...naredi 3D model ter komplet ustrezno dokumentacijo (risbe), tako jo lahko daš v delavnico, z vsemi tolerancami, obdelavami in podobno.... mislim, da ni bolje vaje....

LP
baklava
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a bavcar » 3.8.2006 8:34

ciglar napisal/-a:Pozdravljeni, upam, da ne postavljam vprašanje, ki je bilo že x-krat.
Hvala.
LP
S
Ko narediš tiste tutoriale misliš, da kaj znaš ampak, ko modeliraš za konkretne reči 'za podjetje' naletiš na kup težav, ki pa jih z iskušnjami, ter posveti s sodelavci ali po forumu rešiš. Predlagam ti da začneš modelirati kar realne stvari, katere boš delal- tako boš najprej pridobil znanje ter orjentacijo v zvezi s kosovnicami ter 'redom shranjevanja' itp. Lp miha
bavcar
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a ciglar » 3.8.2006 11:32

Vsem hvala-potem pa "veselo na 3Delo"
S.C.
DIMAS d.o.o.
www.dimas.si
ciglar
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a maxs » 10.8.2006 10:25

kaj mogoče keri ve, ki bi jaz lahko dobo inventor zastonj seveda za domačo uporabo

sej veste kaj mislim.
maxs
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a jpm » 10.8.2006 11:47

maxs napisal/-a:kaj mogoče keri ve, ki bi jaz lahko dobo inventor zastonj seveda za domačo uporabo

sej veste kaj mislim.

Mula(znajdi se)

[cenzurirano]
http://www.mininova.org/tor/254704
(najprej utorent instaliras(300k) potem pa odpres link pri download-u)
jpm
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a maxs » 13.8.2006 15:31

hvala
maxs
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a bavcar » 6.9.2006 17:26

maxs napisal/-a:hvala
maks si kaj napredoval? :D
bavcar
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Ziga » 6.11.2006 21:10

Hvala.
LP
S

Zivjo. Jest sm se problema lotu tako da sm po projektih v soli in doma zacel risat, in poiskusal funkcije inventorja , kar pa nism vedu sm poiskov v helpu...pride zelo prav, sam vedeti mors kaj hoces narest kero orodje rabs za to pa si pogledas v helpu. Morm se dodati da ti bo opis funkcije v helpu vcasih zdel zapleten, ti priporocam da za to uporabs slikovni prikaz ki je ponavadi podan zraven, kot en kratek filmcek.
Ziga
Novinec
Novinec

OdgovorNapisal/-a Ziga » 6.11.2006 21:14

maxs napisal/-a:kaj mogoče keri ve, ki bi jaz lahko dobo inventor zastonj seveda za domačo uporabo

sej veste kaj mislim.

Ej samo en mest ker ga najdes na internetu, ce mas kaksen iskalnik alias [cenzurirano], kazaa lahko najdes
sam posnem vec verzij dol ker niso vse vredu
Ziga
Novinec
Novinec

Vrni se na Inventor in Inventor Professional

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov