STROJNISTVO.com • Poglej temo - Končnica ''*.e3''

Končnica ''*.e3''

Kar ne spada nikamor v zgornje kategorije...

Moderator: -M-

Končnica ''*.e3''

OdgovorNapisal/-a ervak » 24.8.2006 11:53

Pozdravljeni!

Zanima me, če je, kdo od vas že slišal za to končnico (*.e3)? Dobil sem namreč modele/risbe v tem formatu, ki pa niso kompaktibilni s CATIO. Skratka rad bi vedel, če obstaja kakšen emulator, s katerim bi jih pač konvertiral (da bi jih lahko nato odprl v CATII).
Program, s katerim so bili modeli izdelani naj bi bil ''think3'' (za katerega sam prvič slišim).

Hvala za pomoč!

LP, Andrej.
ervak
Pripravnik
Pripravnik

Re: Končnica ''*.e3''

OdgovorNapisal/-a MC » 24.8.2006 12:09

ervak napisal/-a:Pozdravljeni!

Zanima me, če je, kdo od vas že slišal za to končnico (*.e3)? Dobil sem namreč modele/risbe v tem formatu, ki pa niso kompaktibilni s CATIO. Skratka rad bi vedel, če obstaja kakšen emulator, s katerim bi jih pač konvertiral (da bi jih lahko nato odprl v CATII).
Program, s katerim so bili modeli izdelani naj bi bil ''think3'' (za katerega sam prvič slišim).

Hvala za pomoč!

LP, Andrej.

Predlagaj pošiljatelju, da ti "modele" shrani v STEP formatu, da jih boš lahko odprl v Catii!

LP :-?
MC
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Gost » 24.8.2006 12:12

Zdravo,

model omenjene koncnice je narejen v programu Thinkdesign.
Vem da obstajajo programi za pretvarjanaje v obratni smeri, torej Catia-Thinkdesign, ker sem z omenjenim programom nekaj malega delal.
Predlagam ti sledece, ce lahko dobis Thinkdesign, odpri model tam in ga shrani kot step, oz igs.
Druga varianta, od tam kjer si model dobil, lahko to naredijo tam.

Oz. povprasaj na www.3way-sp.si, uradni zastopnik za omenjeni program.
Gost

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov