STROJNISTVO.com • Poglej temo - Risanje preoblikovalnih orodij v Inventorju

Risanje preoblikovalnih orodij v Inventorju

Vprašanja, predlogi in mnenja s področja orodjarstva...

Moderator: -M-

Risanje preoblikovalnih orodij v Inventorju

OdgovorNapisal/-a orodjarna » 12.9.2006 17:52

Spoštovani soborci,

Prosim za pomoč pri učenju konstruiranja orodij za preoblikovanje pločevine v inventorju. Če že kdo konstruira v tem programu, prosim vsaj za mnenje o uporabnosti le-tega.
Sam imam že nekaj znanja s področja konstruiranja orodij, ne znam pa delati v 3D tehniki. Če je kak kandidat me lahko pokliče 041 923724. Seveda sem pripravljen ure plačati.
kar je dobru nej slabu
orodjarna
Strokovnjak
Strokovnjak

Re: RISANJE PREOBLIKOVALNIH ORODIJ V INVENTORJU

OdgovorNapisal/-a bavcar » 12.9.2006 19:26

orodjarna napisal/-a:Spoštovani soborci,

Prosim za pomoč pri učenju konstruiranja orodij za preoblikovanje pločevine v inventorju. Če že kdo konstruira v tem programu, prosim vsaj za mnenje o uporabnosti le-tega.
Sam imam že nekaj znanja s področja konstruiranja orodij, ne znam pa delati v 3D tehniki. Če je kak kandidat me lahko pokliče 041 923724. Seveda sem pripravljen ure plačati.

Jst med drugimi modelirniki uporabljam tudi inventor, nikoli pa nisem modeliral orodja za preoblikovanje pločevine, sicer pa za informacije kontaktiraš na mail: mihabavcar@gmail.com tam se bova več zmenila
:D
bavcar
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a gregorci » 13.9.2006 7:18

Ce obvladaš konstruiranje orodij v 2D z 2D CAD-om, jih boš tudi v 3D. Še lažje!

Sam tudi uporabljam Inventor profesionalno-vsakodnevno v službi, sicer ne konstruiram orodij za preoblikovanje, vendar ti lahko pomagam.
Združiva tvoje znanje konstruiranja orodij v 2D in moje znanje 3D modeliranja... in nekaj bi lahko nastalo;-)

Sporoči na mejl: gregorci@email.si

Lp
Za vsak problem se najde rešitev!;-)
gregorci
Strokovnjak
Strokovnjak

Vrni se na Orodjarstvo

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov