STROJNISTVO.com • Poglej temo - Kdo pozna MOTOMAN ROBOTEC Ribnica

Kdo pozna MOTOMAN ROBOTEC Ribnica

Vprašanja, predlogi in mnenja s področja orodjarstva...

Moderator: -M-

Kdo pozna MOTOMAN ROBOTEC Ribnica

OdgovorNapisal/-a rok183 » 1.11.2006 18:54

Zdravo;

Na radiju Zeleni val sem slišal oglas za MOTOMAN ROBOTEC Ribnica.

Zanima me če kdo pozna to podjetje, kake so plače, kako je z delom je zahtevno, kolkiko ur delajo na dan...

Prosim za kakršen koli podatek. Iščem zaposlitev in ne vem ali se mi splača iti pogledat, ker nisem še nikoli slišal za to podjetje.

Hvala in LP
rok183
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a rok183 » 2.11.2006 20:03

Kaj res nihče ne pozna te firme? Naj mi kdo prosim svetuje, če kaj ve.

LP
rok183
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a sandilip » 2.11.2006 20:29

Lep pozdrav..

V tej tovarni sem bil letos spomladi na obisku preko fakultete za strojništvo.. Je zelo zanimiva tovarna in urejena.. Za plače nevem samo mislim da niso slabe.. Drugače sestavljajo robote ter montažne linije in varilske linije z roboti.. Meni je bila na ogled zelo uspešna in kvalitetna tovarna. Mislim da se ti splača it pogledat. Je pa nasproti tovarne RIKO Ribnica...

Veliko uspeha
sandilip
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a mitja_p » 3.11.2006 7:35

Motoman Robotec je podružnica japonske firme in je največja podružnica v Evropi. Poleg te imajo še eno firmo v Nemčiji. Podjetje je urejeno in se ukvarja z robotizacijo oz. projekti vpeljave robotov v industrijo. To so varilni roboti, strežni roboti,....

Na podlagi zahtev, naredijo kompletno varilno celico z aparati,... in ostalo.

V kolikor se boš izkazal, bo po moje tudi plača zadovoljiva. Pojdi pogledat.
Problemi v strojništvu so zato, da jih rešujemo!
mitja_p
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a eustahije » 3.11.2006 13:14

http://www.motomanrobotec.si/

Sem obiskal podjetje in bil lepo presenečen, po mojem je najbolj ustrezna smer za podjetje MEHATRONIKA ampak se vsak znajde po svoje. Fantje pravijo, da vsak zasluži, koliko mu pripada, nisem opazil sistematizacije, delajo tako, da se v zaželjenem roku timsko naredi zadeva delujočom. Priporočam tudi zaradi okolja v katerem poteka njihovo delo, urejeno, večinoma brez hrupa, zanimivosti, simulacije procesov, enostavnega in simultanega varjenja večih robotov (ponavadi par) v celicah.

Seveda pa ima vsak svoje zahteve. Vredno ogleda, če ne drugega!
eustahije
Moderator
Moderator

OdgovorNapisal/-a Dimc » 3.11.2006 13:48

Oglasi se, dobra firma verjetno tudi plače niso slabe.
Vem pa zato ker firma plačuje svoje obveznosti do dobaviteljev v roku. Sem trgovec in plačevanje firm je slabo. So pa sevede tudi izjeme.(Robotec)
LP, Dimc

Kdor dobro maže, ta vozi

www.rimaz.si
Dimc
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a rok183 » 6.11.2006 17:07

Hvala vsem, ki so si vzeli čas in mi odgovorili.

LP
rok183
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a Drago » 20.11.2006 20:38

Sicer malo pozno,vendar...
S to firmo sem imel opravka kot kupec njihovih robotv. Se pravi naša firma je naročila 2 robota- varilno celico, zato lahko kaj več povem s tega stališča. Bil sem pri njih 1 teden na osnovnem šolanju.
Firma je urejena 1A, delo je TIMSKO, ampak res TIMSKO(ne pa samo tim na papirju), znanja imajo ogromno (za kar so seveda tudi primerno plačani), kar se tiče odzvnosti samo za pohvaliti.Sicer verjetno za če si v vlogi njihovega serviserja pa moraš it na teren ob osmih zvečer, najbrž ni najbolj prijetno.
Kot zanimivost naj povem, da sem ob vhodu v pisarne v firmi opazil skiroje, pa sem vprašal dečke kako so prišli do tega, pa pravi da so se enkrat nekaj hecali z direktorjem, pa jih je nabavil. Imajo tak čez palec cca.50m dolgo halo in če jo moraš dnevno kar nekajkrat prehodit, zadeva prav pride...

No za konec pa mislim da je firma samo za pohvalit in služba ki si jo lahko želiš: veliko dela in pošteno plačilo! Predvsem v današnjih časih ko lastniki pozabljajo na tisto drugo... :D
Lp,Drago
Drago
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a Knez » 27.11.2006 13:51

Našem podjetju (Monting Sk) so to poletje dobavili varilnega robota. Če te zanima kaj v tej smeri mi sporoči! Lep pozdrav
Knez
Novinec
Novinec

Re: Kdo pozna MOTOMAN ROBOTEC Ribnica

OdgovorNapisal/-a programer77 » 5.9.2008 12:01

rok183 napisal/-a:Zdravo;

Na radiju Zeleni val sem slišal oglas za MOTOMAN ROBOTEC Ribnica.

Zanima me če kdo pozna to podjetje, kake so plače, kako je z delom je zahtevno, kolkiko ur delajo na dan...

Prosim za kakršen koli podatek. Iščem zaposlitev in ne vem ali se mi splača iti pogledat, ker nisem še nikoli slišal za to podjetje.

Hvala in LP

ZDRAVO ROK!
ZANIMA ME, ČE SI KAJ BIL V MOTOMAN-u IN ALI SI SE MORDA TAM TUDI ZAPOSLIL.
Programerji vseh dežel združimo se!!!
programer77
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a igorb » 5.9.2008 13:45

jaz sem bil v kontaktu z njimi,čeprav do realizacije ni prišlo ker niso imeli izkušenj z aplikacijo,v odnosu direktorja do projektantov vse pohvalno,imeli so pravi timski odnos,niso nič govorili na pamet,zaslužijo si vso pohvalo
lp
igorb
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a dej52 » 1.11.2008 0:05

Živ. sam sem bil na razgovoru v motomanu pred dvema letoma. podjetje je zanimivo, zaposleni in odnos uredu. ne vem kako je sedaj-takrat so delali le dopoldan, ko se je mudilo odpremiti orodje so delali tudi precej nadur. le te so bile več plačane, mislim da je bilo nekaj govora tudi o 13. plači. kar se same plače tiče za proizvodnjo mislim nekje do 700 eur. kar pa za tiste konce ni slabo. kljub temu pohvale podjetju.

lp
dej52
Novinec
Novinec

OdgovorNapisal/-a profiteh » 10.9.2010 16:06

Ve kdo za kakšne "sveže informcaije" :-? ??? Kakšni so odnosi?
profiteh
Pripravnik
Pripravnik

OdgovorNapisal/-a bpod » 10.9.2010 19:46

profiteh napisal/-a:Ve kdo za kakšne "sveže informcaije" :-? ??? Kakšni so odnosi?

Pred časom sem bil pri njih na sestanku in sem imel zelo dober občutek kar se tiče odnosov. Res pa je tudi, da do realizacije poslovnega sodelovanja iz meni neznanih razlogov ni prišlo. Kljub temu domnevam, da so precej nadpovprečna firma v vseh pogledih.
bpod
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a BountyH » 11.9.2010 12:45

Lani jim je promet glede na leto 2008 upadel za 63,14%.
Drei Doktoren, Wirtschaft ist verloren.
BountyH
Strokovnjak
Strokovnjak

Naslednja

Vrni se na Orodjarstvo

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov