epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

dadomih napisal/-a:Pri 100 litrski katera ima svoj podstavek pa ne vem kako bi jo obrnil da bi bil priključek na najvišji točki in bi se s tem odzračila.

hitri napisal/-a:Nemogoče. Vode je v celotnem sistemu največ 300 litrov, zunanji bojler pa ne morem šteti, oz. samo plašč ali se motim (cca 300 litrov je bojler, greje ga pa plašč). Sicer bi pa včeraj, ko sem se cel dan mantral s tem pogledal koliko vode sem natočil
Če mi to ne uspe porihtati bom naredu kr odprt sistem, pa da vidim koliko vode mi bo hodilo viška.

bom napisal/-a:Imam isti problem - tlak niha od 0 do 2bara. Imam hranilnik 750l in 150litersko stoječo tlačno posodo (balon na 1,5 bara) s podstavkom in priklopom na vrhu. Ko sem bral prispevke na tem forumu sem začel sumiti, da imam zrak v vodnem delu raztezne posode ali pa v cevi, ki vodi do nje. Posoda je nad pečjo, povezava z povratnim vodom pa gre v loku (najprej 1 m gor, 1m levo in nato spet dol 10cm posode) in ni mi jasno kako bi se zrak sam od sebe odstranil iz te cevi - žepa. Kako naj to preverim ? Kaj je še lahko narobe ?

Vrni se na Energetsko in procesno strojništvo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov