STROJNISTVO.com • Poglej temo - Logitech MX Revolution

Logitech MX Revolution

Kar ne spada nikamor v zgornje kategorije...

Moderator: -M-

Logitech MX Revolution

OdgovorNapisal/-a damjan » 25.11.2006 0:46

Ali kdo uporablja zgoraj navedeno miško. Sam sem jo dobil in lahko rečem da je super za delo v običajnih win aplikacijah (kakšen Outlook, Explorer, Word, Excel...). Zelo dobro se da definirati funkcije določenim tipkam :D .

Težave pa se pojavijo v CAD/CAM aplikacijah, kjer je stisk koleščka običajno rotiranje oz. v kombinaciji z Alt ali Shift premikanje objektov 8)

Slednjega pri omenjeni miški še ni uspelo nastaviti:evil: , ker pri slednji pritisk na kolešček praklaplja med režimom delovanja slednjega (koračno oz. zvezno ali z eno besedo "šodr") . Tipkam lahko npr. določimo kombinacijo tipk na tipkovnici (Alt+F1, Ctrl+1...) :evil:

Po začetnem navdušenju je prišel mrzel tuš :cry: .

Zaenkrat še kar t staro gonm :lol: 8)
lp

damjan
damjan
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Gost » 25.11.2006 11:15

Pohvalno, da nekdo odpre temo, ker zasledi probleme ob uporabi. In ravno te dni sem gledal misko....pa se ocitno ne bom odlocil za nakup.
Ocitno miska ni bila misljena za CAD/CAM/CAE uporabo. Se vedno veliko bolj prav pride kak spaceball (res pa je da so zaradi nizke prodaje razmeroma dragi).
Kar se tice pa Logitech-a, kar se mene tice ne kupim nobene miske/tipkovnice/... od kakega drugega proizvajalca.
Gost

OdgovorNapisal/-a damjan » 25.11.2006 14:13

Že nastavljeno v nastavitvah koleščka je bilo potrebno izbrisati kljukico v Smart shift technology in zadeva dela :D, nato pa pri tipkah za kolešček nastavimo Middle button in dela pa to celo bolje kot stara (v Mastercamu je stisk koleščka rotacija, Alt+stisk pa pan, pri tej pa stisk v levo pomini rotacijo, stisk v desno pa pan:D)

Miš je zakon sam uporabnik je mav smotan :lol: :D
lp

damjan
damjan
Strokovnjak
Strokovnjak

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov