STROJNISTVO.com • Poglej temo - Glede pošiljanja e-pošte (predvsem za administratorja)

Glede pošiljanja e-pošte (predvsem za administratorja)

Vprašanja v zvezi z našimi storitvami in servisi. Vaša kritika in predlogi za našo stran.

Glede pošiljanja e-pošte (predvsem za administratorja)

OdgovorNapisal/-a Nicomajstr***???*** » 26.1.2007 22:31

Mene pa zanima nekaj povsem nepovezanega s strojništvom.
Včasih se malo ukvarjam tudi z internetnimi stranmi, pa me zanima glede pošiljanja emailov na phpBB forumu.
Na strojnistvo.com deluje super, zato bi rad administratorja (Tomaža) nekaj vprašal.
Imam težavo s pošiljanjem na hotmail in gmail: če pošlje nekdo, ki ima hotmailov email nekomu, ki ima ravno tako hotmailov email ta email sploh ne pride do prejemnika, če pa pošlje nekdo z drugim emailom npr. nekaj@nekaj.com pa da pod spam.
Zanima me:
-ali imate na strojnistvo.com narejeno pošiljanje prek lokalnega strežnika ali prek SMTP
- ali je to (nedelovanje za hotmail) zaradi nastavitev serverja ali zaradi hotmaila
- ali je možno, da server doda kaj preveč ali premalo v glavo emaila

Vse skupaj sem javil administratorju brezplačnega serverja http://www.4uhost.info pa ne najdemo rešitve.

Hvala za pomoč,
Niko
Nicomajstr***???***
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a STROJNISTVO.com » 26.1.2007 23:13

Pozdravljen,

e-maili se pošiljajo lokalno iz strežnik in do sedaj nismo imeli nikakšnih problemov.

Zakaj bi prišlo do nedelovanje (zaradi serverja ali hotmaila) nebi vedel.

Glede brezplačnih serverjev pa je tako, da os z njimi običajno sami problemi kaj resnega si z njimi ne moreš pomagati.

LP Tomaž
STROJNISTVO.com - križišče strojnikov

Internet naslov: www.strojnistvo.com
mag. Tomaž Roblek, avtor
STROJNISTVO.com
Administrator
Administrator

Strojni tehnik

OdgovorNapisal/-a viher.simon » 10.10.2008 21:22

lep pozdrav mene zanima kaksno delo opravljate kot strojni tehnik ,in priblizen zasluzek ce mi kdo zaupa?
hvala
viher.simon
Novinec
Novinec

Vrni se na STROJNISTVO.com

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost