STROJNISTVO.com • Poglej temo - Koliko časa traja studij strojništva v praksi

Koliko časa traja studij strojništva v praksi

Kar ne spada nikamor v zgornje kategorije...

Moderator: -M-

Letalstvo

OdgovorNapisal/-a -Andrej » 31.5.2003 21:32

Star sem 21 let. ElektroTehnik. Jesen se nameravam vpisati na VS studij strojnistva. Zanima me, kako stvari stojijo z letalstvom? Noben o tem nic ne govori? To je pa ja nekaj kar bi moglo vsaj nekej ljudi zanimat? Kaj je point? Kaj folk odvrne od studija letalstva? Zahtevnost? Ce kermu tko na ulci poves, da bos sel na strojno... letalstvo...dobis samo un cudn pogled... :roll: Zdej sem full v dvomih, da sem se pravilno odlocil...

lp -Andrej
-Andrej

OdgovorNapisal/-a yenkee » 1.6.2003 10:52

Prvi letnik ja za vse smeri enak. V drugem letniku pa se odločiš za smer. Za diplomo na letalstvu moraš imeti naletenih 50 ur. Ure letenja pa stanejo. Če nimaš štipendije od "podjetji", ki bi ti plačevala ure boš moral globoko seči v žep. Tudi službu z letalsko smerjo ni lahko dobiti. Pri nas je samo en letalski prevoznik, tujina pa ima svoje ljudi. Vendar pa če si odločen za študij letalstva te naj nič ne ustavi. Drugače pa boš največ informacij dobil na sami faulteti.
yenkee
Sodelavec
Sodelavec

odgovor

OdgovorNapisal/-a drejc » 17.6.2003 18:37

Za vse ki vas resnično zanima trajanje študija lahko povem le,da pojdite ne stran http://ilona.uni-mb.si/pozarnik :wink: .Mislim da boste tam našli nekaj odgovorov na svoja vprašanja :wink:(poglejte povprečje in trajanje študija) pa brez kompleksov
drejc

Prejšnja

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov