STROJNISTVO.com • Poglej temo - Zapiski za 1 letnik (Fakulteta Srojništvo MARIBOR)

Zapiski za 1 letnik (Fakulteta Srojništvo MARIBOR)

Kar ne spada nikamor v zgornje kategorije...

Moderator: -M-

Zapiski za 1 letnik (Fakulteta Srojništvo MARIBOR)

OdgovorNapisal/-a TomZa » 22.1.2007 10:40

Zanima me če ima kdo kakšne zapiske iz prvega letnika fakultete za strojništvo maribor, pa če ima v katerikoli obliki (pdf,doc.......) Nujo rabilm, ker imam svojih premalo, no v bistvu mam skoraj vse ampak nisem popolnoma prepričan!!! :-? :-? :-? :-?
TomZa
Novinec
Novinec

OdgovorNapisal/-a acme12 » 22.1.2007 17:30

O ti lenoba. Še v pdf. bi jih rad mel. Bi blo zate precej bolš, če bi redno hodu na predavanja in pridno pisal po belem papirju. Hm.
No, da ti bom vsaj mal pomagal. Vprašaj kolege s katerimi si v letniku, če jih poznaš.

Sorry k sm mal po....u, slab dan.
M.
acme12
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a TomZa » 23.1.2007 8:42

Ne! saj sem bil na vseh predavanjih, samo koliko oni zahtevajo je to premalo.Np. pisali smo kolokvij iz matematike in sem znal ko sem se učil vse!! Ampa ko sem dobil test ja pa nastal hudič :-? :-? :(
TomZa
Novinec
Novinec

OdgovorNapisal/-a Gost » 23.1.2007 13:32

Namig:

Uci se tudi iz knjig, katere so verjetno napisali prof., kateri te ucijo.....fakulteta nekako ni sredna sola, kjer ti ucitelji narekujejo, da si naredis zapiske, katere potem znas in dobis petico.
Gost

OdgovorNapisal/-a matjaz_76 » 23.1.2007 13:33

Jaz sem študiral v MB strojništvo in sem se večinoma učil iz skript od profesorjev.
Glede matematike pa je bila knjiga od Mizori Oblak in zraven nje pa še od gradbenega faksa iz MB sam kir profesor jo je napisal pa se ne spomnem več.

LP
matjaz_76
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a eustahije » 23.1.2007 16:50

TomZa napisal/-a:Ne! saj sem bil na vseh predavanjih, samo koliko oni zahtevajo je to premalo.Np. pisali smo kolokvij iz matematike in sem znal ko sem se učil vse!! Ampa ko sem dobil test ja pa nastal hudič :-? :-? :(

Če gre za matematiko, potem so predavanja pri g. Slubanu, kateri ima predavanja identična za nekaj generacij nazaj (izkustveno), če pa je kolokvij problem, potem si manjkal na vajah, kaj je že tam?... indukcija, limita zaporedij, vektorska obravnava paralelepipeda ali podobno, dober predlog zgoraj je bil Mizori-Oblak od matjaz_76, zakon, predelaj vsaj tretjino in boš pisal 6-7!

Ja, kar dobre namige si dobil, z večino bi se strinjal...
eustahije
Moderator
Moderator

OdgovorNapisal/-a TomZa » 24.1.2007 10:22

Ok Hvala vam! :) :P :P :D :D
TomZa
Novinec
Novinec

OdgovorNapisal/-a Hector » 9.2.2007 13:23

Matematiko se uči iz knjig prof.Tomaža Klinc-a , ker jo boš rabil
skoraj pri vseh predmetih.
DEMOKRACIJA-ŠE ENKRAT ILUZIJA.....
Hector
Novinec
Novinec

OdgovorNapisal/-a pastron » 9.2.2007 18:44

Hector napisal/-a:Matematiko se uči iz knjig prof.Tomaža Klinc-a , ker jo boš rabil
skoraj pri vseh predmetih.

Če me spomin ne vara, sem tako na VSŠ kot tudi na UNI programu pri g. slubani bral iz knjige Rajko Jamnik. Tudi srečanje z slubanom pri teoretičnem zagovoru na 4 oči je potekalo pod okriljem Jamnika. priporočam.
nema odmora dok traje obnova
pastron
Strokovnjak
Strokovnjak

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 43 gostov