epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderatorji: -M-, čopi, eustahije
j4n1 napisal/-a:kupm cilindr od bt-ja najvec 40 brusen. pa uprasu bi se ce pase na apn cilindr bing 18 z uno orginal krivino ??
hvala za odgovr

vlkovc napisal/-a:j4n1 napisal/-a:kupm cilindr od bt-ja najvec 40 brusen. pa uprasu bi se ce pase na apn cilindr bing 18 z uno orginal krivino ??
hvala za odgovr
Upam da sem te prav razumel, na apn bi rad montiral cilinder od bt-je, ter bingovo 18?
Ne bo šlo, ker bt in atx imata vplinjač, ter zračni filter pod sedežem, pri apnju pa ni prostora, v takem primeru se montira vplinjač na desno stran apnja...
Potrebna je izdelava kolenca ki je postrani...
(Točno v mero je kolence, ki je del balance vsakega kolesa-odrežeš del zavite cevi, ter privariš na podstavcek...)
Edina slaba stran te montaže je da moreš malo na desni hlačnik pazit (da ne zapreš dovoda zraka, ter da niso hlače od bencina)..
Vendar smo tud to pretrpeli...

bing 18 napisal/-a:jah zdej je več možnosti. najprej poglej če je elektrika izpravna če nisi obdrgnil navitja itd.
potem pa je treba pravilno obrnit platine. odvij svečko in ko je bat na vrhu cilindra morajo bit platine odprte o.4 mm-skor čist skupi. lahko tut na oko nardiš .
potem se pa probava-premika platine in ugotavlja.
poglej pa še če si pravilno zvezal kable iz elektrike do cinšpule
lp---bing

kr en123 napisal/-a:mam eno uprašane. kk nj bi zgledal bat zbrušen na lunco???
pa,a kej pomaga? hvala
Prevod: Imam eno vprašanje. Kako naj bi izgledal bat zbrušen na 'lunco'? Uporabljajte slovenščino!
Moderator

aja pa se to sem pozabil povedati da je iskra bolj slaba, ker sem primeral na prijateljevem motorju pa je veliko boljse.j4n1 napisal/-a:amm svečka sigurno ni zato ker mi ista svečka dela ne drugem motorju. en mi je nekaj omenil, da bi bila cinšpula zanič ker jaz imam ono notranjo cinšpulo ... a misilte da bi imelo to kaj veze ??

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov