STROJNISTVO.com • Poglej temo - Rezilno orodje za CNC stroj

Rezilno orodje za CNC stroj

Tehnologija in ekonomija obdelave, predelave...

Moderator: -M-

Rezilno orodje za CNC stroj

OdgovorNapisal/-a Gost » 18.6.2003 7:39

Ker sem v tej zadevi novinec vas prosim za nasvet. Zanima me katero podjetje, ki se ukvarja z izdelavo rezilnega orodja izdeluje najboljše (cena primerna kvaliteti) rezilno orodje (vrtanje, rezkanje) za obdelavo poboljšanega materiala (C45) trdote 44-48 HRc. Gre za velikoserijsko proizvodnjo.

Za odgovore vnaprej hvala.
Gost

OdgovorNapisal/-a Gost » 18.6.2003 11:50

Sandvik je najbolji
Gost

OdgovorNapisal/-a Gost » 18.6.2003 12:37

Iscar ima dobre frezalne glave, Intehna in Globevnik imata dobre monolitne "šroparje", Merkur ima pa dokaj spodobno ponudbo svedrov - za serijsko proizvodnjo se vam splaca nakup topovskih svedrov na ploscice (prikaz na tem forumu pod naslovom rezkanje v polno)

lp
matej
Gost

OdgovorNapisal/-a Gost » 18.8.2003 9:09

jaz predlagam pokolm referenca enanjvečjih orodjarn gorenje za več informacij me pokličite na 031/314-676 ali si oglejte stran
www.hsc-schmdit.si
lp primož
Gost

OdgovorNapisal/-a Gost » 19.8.2003 13:24

Mi za vrtanje uporabljamo spiralne svedre DORMER (vrtajo tudi H7 - preizkušeno), rezkalne glave sumitomo ter monolitne rezkarje ISCAR in DEPO.

LP Damjan
Gost

OdgovorNapisal/-a Gost » 19.8.2003 14:19

Anonimno napisal/-a:Mi za vrtanje uporabljamo spiralne svedre DORMER (vrtajo tudi H7 - preizkušeno), rezkalne glave sumitomo ter monolitne rezkarje ISCAR in DEPO.

LP Damjan

strinjam se z g. damjanom vendarle so bili leta nazaj pokolm in depo skupaj vendar izkušne pokolma v sloveniji imajo tradicijo depo pa je zastopala nekdanja kovinotehna seveda se pojavlja še zmeraj na trgu
preko zastopnika iz žalca, kar pa se tiče dormerja vrhunsko blago, sumitomo pa misli da je doma na struženju predvsem z cbn in pkd.
lp
Gost

Vrni se na Proizvodno strojništvo

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov