STROJNISTVO.com • Poglej temo - Hidravlika Letehnika

Hidravlika Letehnika

Vprašanja, predlogi in mnenja s področja orodjarstva...

Moderator: -M-

Hidravlika Letehnika

OdgovorNapisal/-a drtija » 16.5.2007 21:23

obveščam vas vse kupce letehnike da pri njih kupljena roba nima garancije.KUPIL SEM ČRPALKO IN USTREZEN HIDROMOTOR TO VSE SKUPAJ SESTAVIL PA MI JE HIDROMOTOR ZARIBAL V LEŽAJU PRED ČRPALKO IMAM TUDI SESALNI FILTER TAKO DA JE NEMOGOČE DA BI PRIŠEL KAKŠEN TUJEK V HIDROMOTOR. KO SEM HTEL UVELJAVLJAT GARANCIJO NI BILA GARANCIJA PRIZNANA ODGOVOR LETEHNIKE JE BIL NAPAČNA MONTAŽA.GLEDE NA MOJE ISKUŠNJE KO SE PRETEŽNO UKVARJAM S HIDRAVLIKO MI JE TAKŠEN ODGOVOR NE SMISELEN ZATO TUDI TUKAJ PIŠEM FRANC
Franc
drtija
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a Krešo » 15.6.2007 6:03

Kaj ima mogoče še kdo takšne izkušnje z Letehniko.
Lep pozdrav

Tomaž
Krešo
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a zakl » 15.6.2007 12:44

tudi jaz imam zelo slabe izkosnje z njimi. Pri verizenju dveh crpalk so uporabili prekratke vijake, posledice pa so bile, da je ob zagonu stroja ven izteklo ca 80l hidravličnega olja. Garancije niso hoteli priznati, češ, da smo sami nekaj čarali vmes, vse skup je šlo do direktorja družbe. On je odobril popravilo, vendar zelo nestrokovno. za veriženje sopotem uporabili navojne palice, kar seveda ni vredu. Izlitega olja ter stroška stroja, ki je obstal sredi urejanja gozdne poti niso hoteli poravnati. Tako, da če rabite usluge te vrste, se raje obrnite na kakega drugega ponudnika.

ps: pa še zaposleni v njihovem podjetju ti dajo vtis, da si popolna nula ter da o hidravliki ne veš ničesar. Oni menda znajo vse.

lp, primož
zakl
Strokovnjak
Strokovnjak

Hidromotor

OdgovorNapisal/-a drtija » 15.6.2007 21:47

Všeč mi je da nisem sam takšen primer pa tudi stari (novi )hidromotor sem že popravil sam tako da mi že dela občutek glede odnosa zaposlenih v firmi LETEHNIKA je resnično takšen kot ga je negdo opisal. Praga LETEHNIKE ne bom več prestopil ker mi ni bila to prva reklamacija ampak sem dobil zmerom enak odgovor da ni bila strokovna montaža.

S HIDRAVLIKO SE PREŽIVLJAM

Franc
Franc
drtija
Sodelavec
Sodelavec

Vrni se na Orodjarstvo

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov