epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

arok napisal/-a:Lep pozdrav!
Zanima me če imate kakšne izkušnje z nakupom preko ebay-ja.Zanima me predvsem kakšni so stroški poštnine.Ali se nakup sploh splača.(predmet za 50EUR)Zanima me tudi koliko časa ste čakali na ta izdelek.
Hvala

pkoscak napisal/-a:Poštnine za ta izdelek bo 15,99$ - spodaj, skoraj na dnu oglasa imaš Shipping and handling, kjer izbereš državo in ti izpiše ceno poštnine

gregec napisal/-a:pozdrav
ko imas ze malo prakse z ebay-om, je to zmaga. dobis vse, v veliki vecini ceneje, nekatere zadeve x-krat ceneje. odvisno tudi ali nove ali rabljene zadeve. za kaksne rabljene dostikrat v slo ljudje hocejo cudne cene, recimo v DE najdem za par eur. postnina nima veze z vrednostjo, morda izjemoma v kaksni kaksni trgovini. gre po tezi/volumnu. sam imam okoli 90 nakupov, brez enega problema. placilo po paypal(zate kot kupca zastonj) ali v nekaterih primerih bancno nakazilo(1.7eur na okencu+ kdaj pridejo se stroski prodajalceve banke kaksen euro). ce nakazujes denar preko banke, ti svetujem glede stroskov OUR nacin(vsi stroski tvoji), drugace se ti bo kdaj zgodilo, da ti clovek ne bo hotel poslati, ker mu oni trzejo njihovo provizijo od zneska. se posebej za kaksne res male zneske.
sam sem nabavil struznico, rezkar, zage in en kup orodja za vse to, pa en kup elektronskih naprav, delov, motor...
po vecini nemcija. manjse zadeve dhl, kaj vecjega dpd, ostale se vesje zadeve osebno![]()
osebno ebay svetujem, ne za generalno vse artikle, a kolikor se svet ¨manjsa¨ vse bolj. zadnje case mi tudi anglija, usa, kitajska ni nic cudnega. recimo poleti gps(nov) iz usa, komplet prevoz davek carina 640eur, pri nas enaka zadeva 1020 eur, potem iz kitajske 8 servomotorjev. vse skupaj s prevozom, carino in davkom 154 eur. pri nas enak produkt 8kom 360 eur. prislo je v 10 dneh od placila. ce kdaj pocrka, posljem nazaj in posljejo na svoje stroske nove, ze preverjeno.
lp

gregec napisal/-a: ce nakazujes denar preko banke, ti svetujem glede stroskov OUR nacin(vsi stroski tvoji), drugace se ti bo kdaj zgodilo, da ti clovek ne bo hotel poslati, ker mu oni trzejo njihovo provizijo od zneska. se posebej za kaksne res male zneske.

zakl napisal/-a:super stvar, trenutno cakam invertersko plazmo, 40A, 250eur + 25eur poštnine, poreklo nemčija, eno leto garancije.
vsekakor priporočam.

skorpijon napisal/-a:zakl napisal/-a:super stvar, trenutno cakam invertersko plazmo, 40A, 250eur + 25eur poštnine, poreklo nemčija, eno leto garancije.
vsekakor priporočam.
A se da dobit podatke kakšno plazmo si kupil da mal primerjam cene,link če se da.
lp

skorpijon napisal/-a:zakl napisal/-a:super stvar, trenutno cakam invertersko plazmo, 40A, 250eur + 25eur poštnine, poreklo nemčija, eno leto garancije.
vsekakor priporočam.
A se da dobit podatke kakšno plazmo si kupil da mal primerjam cene,link če se da.
lp

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov