Moj predlog, če sem pravilno razumel vse skupaj.
Tisti dve odprtini, ki nimata zoba bi pokril takole: v plato okoli odprtine bi naredil zob, ki bi bil globok enako kot jeklena plošča, širok pa 3cm. Potem pa, če je profil postavljen tako, da je v enaki višini kot vrh plate, bi na njega privaril po dolžini na obeh straneh L profil (30×30), tako, da bi do vrha plate bilo ravno še toliko kot bo debela jeklena plošča. Nato bi na predpripravljeno mesto položil odrezano ploščo, ter jo s spodnje strani privaril na L profil. Če pa je profil preveč pod vrhom plate bi navaril takšen profil, da bi do vrha ostalo samo še za debelino plošče, okoli odprtine pa ravno tako naredil zob, ter čez celotno odprtino dal eno ploščo, ter jo na spodaj privaril na tisti sredinski profil. Tukaj bi dal pločevino debeline 6 mm. Na koncu vse špranje še zasilikonal in bi pomojem moralo zdržati še veliko več kot potrebujete (upam, da bo varnostni faktor v tem primeru izračunal
Žerjavar, ker moja mehanika še ni tako daleč, da bi to znal

)
Za tisto s pokrovom, bi pa ravno tako okoli odprtine naredil zob, potem pa še okvir iz L profila, ki bi ga z vijaki privil v odprtino. Zgornji del tega okvira, bi bil od zoba oddaljen 30mm. Okvir bi bil obrnjen tako, da bi v prerezu izgledal narobe obrnjen L. Nato bi odrezal ploščo, nanjo privaril okvir iz kvadratne cevi 30×30×2, ta okvir iz cevi, bi bil na zunanjih straneh skoraj enako širok kot odprtina v plati, privaril bi še eno diagonalo tega okvira. Na težišču plošče izvrtal luknjo (fi 10), vrtal bi iz tiste strani kjer bi bil okvir (saj se bi prevrtala diagonala tega okrirja in da je točno na sredini kvadratne cevi bi vrtal od spodaj). Na tisto diagonalo kjer bi bila lukja bi privaril še matico s prirobnico. To bi bilo namenjeno dvigovanu pokrova, saj bi potem iz zgornje strani samo še privili tisti vijak z ušesom na vrhu in bi lahko dvignili pokrov. Za to bi uporabil 5mm ploščo, potem bi pokrov tehtal okoli 22kg.