epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderatorji: -M-, čopi, eustahije

ares221 napisal/-a:imam yamaho yz 125 motor za motokros in je v cilindru vtisnjena puša katera je že toliko obrabljena da mi je uničilo nov bat
zdaj me pa zanima če mogoče ve kateri iz kakšnega materiala je cilinder oz iz kakšnega materiala naj naredim pušo ker bi bilo potrebno to pušo izstružiti in vstaviti novo.
in kako to potem montirati, po moje da bi mogla biti toleranca h8/H8, in če lahko pol to z dušikom montiram
hvala
lp

miha_mm napisal/-a:Kolikor sem jaz informiran, mislim da obnavljajo cilindre v Tomosu.
Drugače pa so cilindri pri krosah kromirani, tako da ti samo puša ne bo koristila kaj preveč.
Kupi raje drug cilinder, če boš dovolj ugodno dobil..

ares221 napisal/-a:primerov kar nekaj ampak po mojem je noter puša zato ker je nekomu že zaribal ali ,....
zdaj pa prejšnji lastnik mi je rekel da je menjal bat in če mu gre verjeti da ga je res menjal potem bo bat ko ga zdaj jaz zamenjam za 10 ur spet isti kot je sedaj
zato potrebujem neko dobro rešitev čimbolj pocen
pomoje da kaj drugega kot puša ne pride v poštev ker sama debelina stene zdajšnje puše je nekje 4mm. potem mi verjetno nikasil ne pride v poštev
zakl pa je vredu tvoj cilinder
lp.

ares221 napisal/-a:letnik je 97
pol bi lahko jst isto naredil z mojim ali?
sam men se gre da bi dal not pušo iz pravega materiala da ima podoben raztezek kot cilinder ne vem pa kakšen material rabim
rabim oznako materiala
nabavit material ni problem pušo postružit tut ni problem
lp.

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov