epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderatorji: -M-, čopi, eustahije

deuche napisal/-a:aaron007 napisal/-a:Majstor napisal/-a:probaj malo razrečila dat v gorivo al pa nekje dobit kakšen liter kerozina.
![]()
![]()
lp
Mislim da mu s kerozinom ne bo učinka.Pred leti sem mislil da je kerozin neko super esplodivno čudo,dokler ga mi ni nekdo prinesel liter iz letališča-ostani raje pri bencinu
Kerozin je frakcija malo nad nafto. Zelo v stilu petroleja. Malo manj kalorij, bistveno manj mastno od nafte. Moji bivši in sedanji dizlel ob vsaki priložnosti dobi kerozin in 0,5l dvotaktola v rezervoar. V bencinarju kerozin nima kaj iskat. Letalski batni motorji tečejo na 100LL, ki je benzin z do 132 oktana.
V tomose smo pa v časih dodajali eter. Mešanico pa delali 1 procentno s takrat najdražjo sintetiko iz Čarlimotorsa v Trstu. Imena olja ne vem več.

Žerjavar napisal/-a:pajsr Bravo! Kakšen frajer si !
jst, sm, nou, najbulš, spraj, ...
Slovar slovenskega jezika, Slovenska narečja : iščem in iščem, pa ga ne najdem - nobene od teh besed.

pajsr napisal/-a:Žerjavar napisal/-a:pajsr Bravo! Kakšen frajer si !
Slovar slovenskega jezika, Slovenska narečja : iščem in iščem, pa ga ne najdem - nobene od teh besed.
sori s tem sm teu povedat d sm na novo prišel če me pa ne zastopiš pa oprosti

Nicomajstr***???*** napisal/-a:pajsr napisal/-a:Žerjavar napisal/-a:pajsr Bravo! Kakšen frajer si !
sori s tem sm teu povedat d sm na novo prišel če me pa ne zastopiš pa oprosti
pajsr preberi s pravila obnašanja na tem forumu:
Spoštujte mnenja ostalih obiskovalcev.
V objavah je obvezna uporaba pogovorne slovenščine.
Prepovedana je uporaba več kot 10% VELIKIH ČRK.
in jih upoštevaj.

kafer1 napisal/-a:Pomanjšat za kake 2 - 3 ° pa bo. Drugače pa glede dodatkov k bencinu sem brobal skoraj vse, od šnopsa do starega olja, pa edino kaj je dalo nek rezultat je bil aceton, ki je zmanjšal porabo. Neke blazne moči pa iz 50 cc ni bilo za opazitiAmpak kar poskušajte in objavlajte rezultate, ker moji trije APN-ji še čakajo v garaži tako da bom ziher probal, če gdo kaj stuhta....
LP

Boštjan16 napisal/-a:pozdrav, zanima me če ima kdo izkušnje z dodajanjem wd-40 v moped? je vžig boljši? se moč poveča?

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov