STROJNISTVO.com • Poglej temo - Model noče delati

Model noče delati

3D modelirnik enostaven, sodoben in zmogljiv. Vprašanja, nasveti, komentarji….

Moderator: -M-

Model noče delati

OdgovorNapisal/-a marko x » 26.11.2003 18:46

Po dolgem konstruiranju v mechaniclu 4, mi je stvar obrnila hrbet. Ko hočem na modelu kar koli narest, izbrisat, kopirat, karkoli mi avtomatsko javi error in vrže iz programa. Če hočem na isti risbi narest kak nov model, mi javi da rabi model synchronizing in da naj uporabim undo da se vrnem v sinhronirano stanje, kar pa nažalost ne deluje.

Besedilo errorja:
Fatal error Aborting
Fatal error: Unhandled acess violation reading 0xf7 exception at 5654e80fh

Error handler re-entered
Exiting now.

Če mi kdo zna pomagat mu bom zelo hvaležen, drugače bo pa treba požrt slino in se lotit še enkrat od začetka ...
marko x

OdgovorNapisal/-a Gost » 27.11.2003 8:52

Exportiraj v Iges oziroma step, poskusi odpreti s kaksno novejso verzijo, mozno je pa tudi da imas premalo RAMA (izklopi racunalnik iz mreze...)

lp
matej
Gost

OdgovorNapisal/-a Janez » 27.11.2003 16:04

Tudi meni se je to že zgodilo. Javil mi je isti error, ko sem poskušal odpreti risbo. Zato sem ponovno instaliral program in potem je delovalo (delam z MD6) . Torej probajte ponovno instalirati program pa bi moralo delati. :wink:
Lep pozdrav!

Janez
Janez
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a marko x » 27.11.2003 19:52

Ponovno inštaliranje nažalost ni pomagalo. Rana je zaceljena, čeprav ne vem kaj točno je bilo zdravilo. Sumim pa da je kriva sprememba nastavitve v desktop options in sicer v rubriki file sefety percautions na najbolj oziroma always.

lp
marko x

Vrni se na Inventor in Inventor Professional

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov