epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-
zakl napisal/-a:linka trenutno ne najdem, mislim pa da oglasuje pod imenom marstroj. Je pa iz okolice kamnika.
051-822-825
pomoje sigurno

Nicomajstr***???*** napisal/-a:zakl napisal/-a:linka trenutno ne najdem, mislim pa da oglasuje pod imenom marstroj. Je pa iz okolice kamnika.
051-822-825
pomoje sigurno
Hvala, se bom pozanimal.

Nicomajstr***???*** napisal/-a:Nicomajstr***???*** napisal/-a:zakl napisal/-a:linka trenutno ne najdem, mislim pa da oglasuje pod imenom marstroj. Je pa iz okolice kamnika.
051-822-825
pomoje sigurno
Hvala, se bom pozanimal.
Tudi ta je že prodana![]()
![]()

KY napisal/-a:Koliko si pa dal zanjo? Sem namreč pričel razmišljati, da bi svojo prodal, da mi ne dela gužve v delavnici.
Dal sem tudi zvariti ogrodje zanjo in naredil dve polički.
LP

kolumb napisal/-a:Si opazil stružnico med tukajšnjimi malimi oglasi. Mogoče bi se jo splačali iti ogledat, pa čeprav ima Grega zadnje čase nekaj sveže pobarvanih strojev.![]()
Prvomajske (tudi TNP 160) mi niso všeč, ker imajo elektro-magnetno sklopko. Drsne sklopke so za izdelavo navojev, navijanje palic, zavaljanje površine, itd. bistveno bolj praktične.
LP!

mounty napisal/-a:Zanimiva debata!
Preden kupiš kakršenkoli stroj moraš najprej vedeti kaj boš delal. Od izdelka je odvisno marsikaj. Če boš delal kaj na H7 ipd. ne kupuj stružnice za "jurja"
Seveda je tudi takšna uporabna za manj precizno obdelavo in mehkejše materiale. Ni vse lepo kar se sveti.
Splača se poiskat tudi kakšno rabljeno Prvomajsko ipd...
Zadevo porihtaš in ti bo lahko še dolgo služila.
V kolikor si res začetnik, bi ti nekaj priporočal. Pri 46 letih imam kar nekaj prakse:
Začni na taki mašini, kjer boš preklel vse svetnike in še koga zraven. Ko se navadiš na izničevanje "lufta" oz. zračnosti špindla bo pravljica točno delati na čem boljšem.
Težko je z Mercedesa presedlati na Fička, obratno je lažje.

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov