STROJNISTVO.com • Poglej temo - Bicikel z novimi pedali

Bicikel z novimi pedali

Kar ne spada nikamor v zgornje kategorije...

Moderator: -M-

OdgovorNapisal/-a Žerjavar » 30.6.2008 5:47

anŽe V vsem ti dam prav. Podal sem le svoj pogled z energetskega stališča.

Vse čestitke, da še nekdo pozna vikanje. V Forumu pa smo sami kolegi in je primerno, da se tikamo.

Sergej Ovalni zobnik je lahko pozitivna zadeva, ker skrajša čas mrtvega hoda. Hitrost pedal ni konstantna in je vprašanje človekovega počutja.
Vrtičkarstvo je boljše od žerjavarstva
Žerjavar
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a anŽe1 » 30.6.2008 8:33

Aha pa res, nisem bil toliko pozoren, sem samo bistvo razbral, to je vse ze res, samo ko pride do prakse...

OFF: jaz ne morem tikat cloveka, pri katerem je ze po postih razvidno, da je starejsi od mene, spostovati je treba ljudi, ki imajo znanje in izkusnje. Kolegi bomo pa cez kaksno leto, mislim v stroki (gimnazija pac) :)
anŽe1
Pripravnik
Pripravnik

OdgovorNapisal/-a špena » 5.8.2008 22:36

pozdravljeni,

Kot poznavalec sistema e-hub,moram povedati,da so se fantje pri razvoju in številnih testiranjih pošteno namatrali za vse potrebne papirje da ideja v praksi izboljša kolesarjenje,predvsem v klanec in pri pospeševanju.Namreč v Švici so pridobili potrdilo od internacionalne zveze kolesarjev - UCI da pesto deluje kot napovedujejo in jo je dovoljeno uporabljati na tekmovanjih,pridobitev te avtorizacije pa verjemite da ni mačji kašelj...Za doseganje optimalnega izkoristeka pa je bistveno da izberemo pravilno trdoto vzmeti.Na voljo jih je 6,od zunaj pa se trdota razlikuje po barvi plastičnega pokrova nameščenim na strani raglje oz.zobnikov ...za vse nadalne informacije pa jih kontaktirajte
gram prakse pove več kot tona teorije
špena
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a anŽe1 » 5.8.2008 22:42

to je tak princip delovanja kot povratne vzmeti pri motorji skuterjev?
anŽe1
Pripravnik
Pripravnik

OdgovorNapisal/-a špena » 5.8.2008 22:48

anŽe napisal/-a:to je tak princip delovanja kot povratne vzmeti pri motorji skuterjev?

ne,vzmet je tu vijačna, deluje na torzijo ko kolesar potiska pedala...
gram prakse pove več kot tona teorije
špena
Strokovnjak
Strokovnjak

Prejšnja

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč

Kdo je na strani

Po forumu brska: Bing [Bot] in 13 gostov