a mogoče kdo pozna kakšno stran za tomose. Za dele (tesnila,peta prestava,...) a je mogoče da stane peta prestava s tesnili 60 eur. a bi se lahko kdo pozanimal ker jaz nimam nobene trgovine blizu da bi šel pogledat. prosim za hiter odgovor!!!
Na http://www.tomos.si/ imaš spisek servisev, prodajo rezervnih delov itd (kakšno naključje da ima Tomos svojo stran? ). Pokliči in vprašaj. Ravno vse se pa tudi ne da le s klikom izvedeti...
Sem prebral še tvoj prejšnji post glede senzorja in blokade... Če sem prav izračunal, gre skupno za prbl. 40€. In koliko si dal za predelavo tvojega mopeda? Mislim da dosti več, zato ne kompliciraj - kupi & probaj - če ne gre pa še vedno lahko prodaš na Bolhi...
ja kmalu bo šola .Jaz bi rad malo ga zrihtov. hvala za odgovore. samo ta blokada mi je eden rekel da ne moreš gor na apn-6 montirat ker nima elektrike .zdaj ne vem kaj je res ? hvala za odg.
ja kmalu bo šola .Jaz bi rad malo ga zrihtov. hvala za odgovore. samo ta blokada mi je eden rekel da ne moreš gor na apn-6 montirat ker nima elektrike .zdaj ne vem kaj je res ? hvala za odg.
Res je,APN nima elektrike.Pri novejših modelih so optična vlakna, katera shranjujejo svetlobo za sprednjo luč, na zadnji luči pa je odsevnik, ki se sveti sam od sebe.
Si bil že kdaj pri katerem mehaniku? Močno dvomim, da bi lahko vse tvoje želje uresničil v lastni režiji(sam).
Res je,APN nima elektrike.Pri novejših modelih so optična vlakna, katera shranjujejo svetlobo za sprednjo luč, na zadnji luči pa je odsevnik, ki se sveti sam od sebe.
Si bil že kdaj pri katerem mehaniku? Močno dvomim, da bi lahko vse tvoje želje uresničil v lastni režiji(sam).[/quote]
moj apn je l.93 ima še zmeraj magnet ,ampak vseeno ne moreš vstaviti blokade.