STROJNISTVO.com • Poglej temo - Word v Autocad

Word v Autocad

3D modelirnik enostaven, sodoben in zmogljiv. Vprašanja, nasveti, komentarji….

Moderator: -M-

Word v Autocad

OdgovorNapisal/-a digor » 16.3.2004 8:56

Imam en obrazec v Wordu, zdaj pa bi ga rad dal v Autocad, in ga tam tudi lahko urejal!
Sem dal INSERT, OLE OBJECT, CREATE FROM FILE in moj obrezec, pa mi napiše Failed to create objects. Make sure that objects is entered in the system registry.
A mi lahko kdo kaj pomaga, kak naj naredim!
Hvala!
digor

Re: Word v Autocad

OdgovorNapisal/-a Rok » 16.3.2004 17:26

digor napisal/-a:Imam en obrazec v Wordu, zdaj pa bi ga rad dal v Autocad, in ga tam tudi lahko urejal!
Sem dal INSERT, OLE OBJECT, CREATE FROM FILE in moj obrezec, pa mi napiše Failed to create objects. Make sure that objects is entered in the system registry.
A mi lahko kdo kaj pomaga, kak naj naredim!
Hvala!

Sem probal tako kot praviš (insert, ole...) pa je šlo notri. Samo uporaba je vprašljiva. Vidiš samo prvo stran. Če želiš editirati text ti ga odpre v Wordu ne pa v Word oknu znotraj avtocada.
Verjetno nimaš pravlno inštaliranega Worda/Offica. Probaj reinštalirat, da se v register registrira ustrezna navlaka 8) .
---
LP, Rok.
Rok
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a Jože » 17.3.2004 8:51

Mislim da je najboljše da obrazec v Wordu prekopiraš v Excel; CTRL C CTRL V, nato če je potrebno malo spremeniš kolone in vrstice in obrobe. Vse nato označiš CTRL C, v Autocad greš Edit -Paste Special in klikneš %PRODUCT Entities in dobiš vse črte in besedilo, ki ga lahko nato urejaš kakor pač hočeš.
LP
Jože

Vrni se na Inventor in Inventor Professional

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov