epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

tomand napisal/-a:Pri sedanjih variabilnih menjalnikih se pojavi problem zdrsavanja, trenja,(Audi multitronic), sam sem prisel do variante, ki ima zobnike, pa vendar je variabilen, tako postane tak menjalnik uporaben tudi za tovornjake, tezke delovne stroje, upravljanje zahteva minimalno energije, zadevo bi rad cimsirse zascitil, zato iscem resno podjetje za skupno prijavo patenta, uporabnega za vse vrste vozil, tudi najtezja

Herminator napisal/-a:Hahah....pa ti si inovator kaj pa ima vgrajen fend 936 naprimer...pa ti vleče hišo skoraj dobesedno...malo se umiri pa pejt spat raje pa v gostilno na pir, na lahek način ne boš obogatel...hahaha

Herminator napisal/-a:Te je že tako...aja traktor forum pa hahaha....ne me meni o traktor forumu...vsak post gorih poznam pa mnogo uporabnikov osebno, vsak svoje pač tudi hvali. Je pa že res povesem logično da claas manj porabi itd...
BTW...traktor forum je moja stvaritev...še malo pa bo 3 leta! Pač najboljši in največji v Sloveniji na svojem področju med forumi

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov