STROJNISTVO.com • Poglej temo - Pomoč pri izdelavi

Pomoč pri izdelavi

Hiter za učenje, enostaven za uporabo, celovita rešitev.

Moderator: -M-

OdgovorNapisal/-a diver11 » 4.2.2009 20:30

Spoštovani (bodoči)strojniki,kaj če bi se enkrat spustili na realna tla in probali narediti kaj v praksi,ker papir in monitor preneseta vse.(Se opravičujem vsem ki so dejansko strokovnjaki,ampak vse več je takih,ki delajo vse v virtualnem svetu,potem pa to breme prenesejo na rajo,ki ni(((formalno izobražena))). :-?
diver11
Pripravnik
Pripravnik

OdgovorNapisal/-a optheron » 10.2.2009 13:30

diver11 napisal/-a:Spoštovani (bodoči)strojniki,kaj če bi se enkrat spustili na realna tla in probali narediti kaj v praksi,ker papir in monitor preneseta vse.(Se opravičujem vsem ki so dejansko strokovnjaki,ampak vse več je takih,ki delajo vse v virtualnem svetu,potem pa to breme prenesejo na rajo,ki ni(((formalno izobražena))). :-?

mogoce res malo za premislet
veliko izdelov nedelajo ljudje ampak stroje
tudi ce nekaj mors rocno naredit recimo zagat, vzames in raje uporabis elektricno zago kot rocno

veliko stvari se da naredit u virtualnem svetu recimo razvoj razlicni testi itd ki jih ni treba izvajat rocno oziroma pomagajo pri nasljednji izdelavi

boljs je da se strojnik matra dve ure u racunalnikom kot delavec u delavnici probava cel dan pa obicajno se cel kup materiala gre zaradi tega u kos

:D lahko gremo nazaj u hribe zivet, hodit povsot pes, stanoval u kaksni luknji, jedl pa gozdni sadezi :D

potem nerabis strojnike pa niti izobrazenih delavcev

PS: nc v slabem to je samo moje mnenje
optheron
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a Žerjavar » 10.2.2009 14:20

Niti učiteljev, ki bi tebe naučili Slovenščine.
Vrtičkarstvo je boljše od žerjavarstva
Žerjavar
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a drejach » 10.2.2009 14:36

Če smo že natančni, se slovenščina piše z malo začetnico.
drejach
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a keops » 10.2.2009 16:40

drejach napisal/-a:Če smo že natančni, se slovenščina piše z malo začetnico.

slovenščino tip že nekoliko obvlada, ne zna pa Slovenščine.
keops
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a optheron » 10.2.2009 17:09

Žerjavar napisal/-a:
Niti učiteljev, ki bi tebe naučili Slovenščine.

ce smo ze pri temu ne vsi ki so tuki na forumu so slovenci saj jast nisem
optheron
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a T_Eclipse » 10.2.2009 17:32

A smo res slovenci en tak prepirljiv narod? Kregamo se za vsak drek! Fovšarija je nacionalni šport!

Vam povem da obiskujem tudi tuje forume iz področja strojništva in na nobenem forumu, v nobeni temi nisem zasledil norčevanja iz koga ki manj ve, nobenega kreganja! Za še tako amatersko in neumno postavljeno vprašanje, je vedno podan koristen in konkreten odgovor ali nasvet! In so vsi zadovoljni! Je pa res da se vsak zahvali za pomoč, kar pa ni mogoče reči za ta forum.

Lep pozdrav in prijetno kreganje še naprej!:)
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe."
A.Einstein
T_Eclipse
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Žerjavar » 10.2.2009 21:08

se slovenščina piše z malo začetnico.
Oprostite (po vašem mnenju) napaki. Sem iz stare šole, ko se je besede, ki pomenijo pojem vreden velikega spoštovanja pisalo z veliko v znak tega spoštovanja. Primer: želim Vam vesel Božič in dobri Bog naj Vas čuva.
Vrtičkarstvo je boljše od žerjavarstva
Žerjavar
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Saiyaman » 15.2.2009 11:42

diver11 napisal/-a:Spoštovani (bodoči)strojniki,kaj če bi se enkrat spustili na realna tla in probali narediti kaj v praksi,ker papir in monitor preneseta vse.(Se opravičujem vsem ki so dejansko strokovnjaki,ampak vse več je takih,ki delajo vse v virtualnem svetu,potem pa to breme prenesejo na rajo,ki ni(((formalno izobražena))). :-?

Em, a lahko prvo solo naredimo? In pa ja, ce jo hocemo narediti moramo koncati maturo? In za to sem si jaz pri maturi kot en predmet izbral risanje z ProEngineerjom? Jasno al ne?
Saiyaman
Novinec
Novinec

OdgovorNapisal/-a Saiyaman » 17.2.2009 17:09

Em nekaj je narejeno ze ;)Ampak zdaj me zanima, ce kdo ve, kje se da se zdaj spreminjat nastavitve (Audaxa sem iinstaliral) pa zdaj mi sumnikov ne kaze, pa merilo(0.009?) pa maso v (poundih) pa tako naprej... Ve kdo?Hvala
Saiyaman
Novinec
Novinec

OdgovorNapisal/-a Saiyaman » 4.3.2009 19:07

No ja, se vedno prosim za prejsno pomoc ;) Ali pa ce mi kdo zazipa pa poslje Config.pro fajl, ki ima to porihtano?? ;)

In nekaj za pomoc ;) Kako se narise zobnik za ketno(naprimer od kolesa?) lepo prosim za pomoc ;) hvala
Saiyaman
Novinec
Novinec

OdgovorNapisal/-a vili » 4.3.2009 20:37

Slika
vili
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Saiyaman » 7.3.2009 21:25

Naj mi kdo prosim lepo poslje nastavitve, da bodo v tej dokumentaciji od Audaxa delali sumniki? Ima kdo kaksen predlog? Lepo bi prosil za to!
Saiyaman
Novinec
Novinec

Prejšnja

Vrni se na ProEngineer Wildfire

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost