Friziranje APN 6s
Moderatorji: -M-, čopi, eustahije
Kakšno koleno
Žio mene pa zanima jst mam dellorto od 14 pa me zanima kakšno koleno naj naredim da bo najbolši izkoristek!Neki sm že naredu in sicer direktno samo un pritrdilni del na cilindr in cev pod kotom vn tako da cela dellorta stoji postrani pa me zanima ali je to uredu ali naj kupim original koleno??
lp
lp
(:no racing no adrenalin:)
- TuningMaster
- Strokovnjak

- Kraj: Kobarid
Dellorto
Na original dellortu za alpinote in atx-e je 40 če kupš 70 leti pa ful!!Pije pa lih tkaj ku original bing z 70 dizo:)Gre pa bol:)
lp
lp
- TuningMaster
- Strokovnjak

Žio mene se je pa zdrobu ležaj med ojnico in gredjo!!Pa sm šu u trgovino prašat po novmu ležaju sploh ga ni možno dobit razn če kupiš celo ojnico novo!!!!A kdo ve kje se da to dobit???
lp
lp
- TuningMaster
- Strokovnjak

Kako je možno da se ti je pa to naredilo?
Nebi vedu ker me nič takega še ni crknal. Je pa Tomos zajeban, ker če kupiš cilinder tud bat dobiš zraven sam cilinder pa ne morš kupit, tak da če menjaš bat ti nov ostane
Nebi vedu ker me nič takega še ni crknal. Je pa Tomos zajeban, ker če kupiš cilinder tud bat dobiš zraven sam cilinder pa ne morš kupit, tak da če menjaš bat ti nov ostane
I've got a Need For Speed Underground
- damiyan
- Strokovnjak

- Kraj: zreče
Ja ma sej zej sm šu do enga mehanika prašat kako je s to stvarjo in je ful zakomplicirano!!!!!!!!!!!Mrš novo ojnico kupit in pole morš nest use skp z gredjo centrirat uglavnm zakomplicirano!!
lp
lp
- TuningMaster
- Strokovnjak

jaz sem imeu tudi tak problem, ko se mi je ležaj zdrobiu. ga je posesalo v kanale in je mašina zaribala. prvo sem mislu da je razbilo tesnilo pod kapo, ko pa sem dau bat dol sem vidu, kaj se je v bistvu zgodilo.
drugače pa se lahko ležajčke kupi v tomosovih trgovinah (vsaj v kopru je to možno, ker sem šou uprašat in ga kupu). cena pa je grozna, 4000sit!!!
drugače pa se lahko ležajčke kupi v tomosovih trgovinah (vsaj v kopru je to možno, ker sem šou uprašat in ga kupu). cena pa je grozna, 4000sit!!!
- tomyN18
- Novinec

Kaj 4000sit!!!!!!Jst sm celo ojnico z ležaji kupu za 3800sit!!Ja meni je tud zaribalo na rečo ni poškodovalo cilindra ampak samo bat!!!Tko da zdej mam asso 42bat pa še porezan!!!leti za popizdit!!!
lp
lp
- TuningMaster
- Strokovnjak

Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov