epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

Feerum napisal/-a:Pozdravljeni,
mene pa zanima če se da kje kupit standardni reducir iz premera fi245 na fi162 višine 66mm.
V kolikor se ga ne da kupit pa me zanima če mi ga gdo lahko naredi. Material pa je pločevina INOXS Wr.Nr 1.4301 debelline 5mm. Letna količina 150 - 200kom.
Mora pa biti obvezno rolana - ovita, "napigana ne pride v poštev!
Lep pozdrav in hvala za vse morebitne informacije oz. ponudbe!

spicek napisal/-a:Feerum napisal/-a:Pozdravljeni,
mene pa zanima če se da kje kupit standardni reducir iz premera fi245 na fi162 višine 66mm.
V kolikor se ga ne da kupit pa me zanima če mi ga gdo lahko naredi. Material pa je pločevina INOXS Wr.Nr 1.4301 debelline 5mm. Letna količina 150 - 200kom.
lp

rok183 napisal/-a:spicek napisal/-a:Feerum napisal/-a:Pozdravljeni,
lp
Vrjetno ni mislu to, kje pa imaš višino 66mm!
LP

erikb napisal/-a:Po moje najbolje, da gres v livarno, naredili ti bodo model in ti ulili extra reducirke zate![]()
Jao, koliko besed zaradi ene reducirke. Naredi si razvitje, dej zrezat na laser in enemu, ki ima abkant, da ti bo vse skupaj skrivil. Se zavraris in to je to. brez kompliciranja!

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost