epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-
BJ napisal/-a:0000000 ali mi lahko to prosim pojasniš ? Kaj pa si iskal ? Mogoče ti lahko pomagam

0000000 napisal/-a:BJ napisal/-a:0000000 ali mi lahko to prosim pojasniš ? Kaj pa si iskal ? Mogoče ti lahko pomagam
nima se smisla ukvarjat z ljudmi ki niso sposobni. Jih pa čisto razumem če jim moja mesečna količina ni zadostovala. Lahko bi saj rekli...gospod kar je manj kot 1 tona aluminija se ne pogovarjamo. V sedanjih časih se pač dela z ljudmi ki so fleksibilni in se ne hladijo v pisarnah, mpak naredijo tudi kaj koristnega..
LP

špena napisal/-a:0000000 napisal/-a:BJ napisal/-a:0000000 ali mi lahko to prosim pojasniš ? Kaj pa si iskal ? Mogoče ti lahko pomagam
nima se smisla ukvarjat z ljudmi ki niso sposobni. Jih pa čisto razumem če jim moja mesečna količina ni zadostovala. Lahko bi saj rekli...gospod kar je manj kot 1 tona aluminija se ne pogovarjamo. V sedanjih časih se pač dela z ljudmi ki so fleksibilni in se ne hladijo v pisarnah, mpak naredijo tudi kaj koristnega..
LP
Pozdravljeni,
Menim da ALCU niso tako nesposobni kot nekdo pravi,kar se tiče posredovanja cen in roka dobave majhnih količin,to vem ker mi občasno kupujemo od njih po nekaj 10 kg raznega aluminija in skoraj vedno se zgodi da rabimo v čimkrajšem možnem času,kar jim tudi na mail jasno napišem..fanj je še telefonsko ponovit željo,ter naslednji dan spet potrpežljivo preverimo tako da ponavadi v nekje 4 delovnih dnevih imamo robo pripravljeno za prevzem,vedno pa ponudbo v roku enega dneva dobimo na mail...

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov