STROJNISTVO.com • Poglej temo - Ugašanje računalnika

Ugašanje računalnika

3D modelirnik enostaven, sodoben in zmogljiv. Vprašanja, nasveti, komentarji….

Moderator: -M-

Ugašanje računalnika

OdgovorNapisal/-a KLAN » 10.8.2009 20:13

Imam čuden problem, da se mi resetira cel računalnik, ko po zagonu programa želim začeti z delom :o problem se pojavi ob OPEN, NEW, ali celo če želim odkljukati "pokaži ob zagonu" HELP okno.
Poinštaliral sem vse skupaj že 5x nanovo, iz dveh različnih dvdjev, pa tudi navadna skrekana verzija ni pomagala :lol:
uporabljam 2008 verzijo in win XP
je morda znano, ali se ta verzija "tepe" z katerim novejšim programom, ker dosedaj nisem imel tega problema?
KLAN
Strokovnjak
Strokovnjak

Kraj: Ribnica

OdgovorNapisal/-a Technician » 10.8.2009 20:42

Moj prvi domači računalnik je imel podobno muho. Ko sem v ACAD-u aktiviral določeno operacijo, ki je zahtevala nekaj več procesorske moči ali spomina, se je za trenutek "zamislil", naslednji trenutek pa resetiral. To se je začelo dogajati po kakšnem letu uporabe računalnika in nikoli nisem prišel do konca kaj točno je razlog. Mislim, da so te stvari velikokrat pogojene s strojno opremo.
Technician
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a KLAN » 10.8.2009 20:55

do sedaj ob istih programih nisem imel problemov. tudi drugi zahtevnejši programi mi delujejo normalno
KLAN
Strokovnjak
Strokovnjak

Kraj: Ribnica

OdgovorNapisal/-a MC » 11.8.2009 13:13

KLAN napisal/-a:do sedaj ob istih programih nisem imel problemov. tudi drugi zahtevnejši programi mi delujejo normalno

Simptomi kažejo na prisotnost trojanca ali spayware-a. :(

LP
MC
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Nicomajstr***???*** » 11.8.2009 13:48

MC napisal/-a:
KLAN napisal/-a:do sedaj ob istih programih nisem imel problemov. tudi drugi zahtevnejši programi mi delujejo normalno

Simptomi kažejo na prisotnost trojanca ali spayware-a. :(

LP

Podobno težavo sem imel na prenosniku, nazadnje (po cca. letu od prve težave) je ugašanje povzročilo že samo zaganjanje Windowsov. Potem sem se pa malo pozanimal kaj naj bi bilo, pa so rekli da je to najverjetneje posledica okvare pomnilnika oz. njegovo pregrevanje... naprej se nisem poglabljal...
Nicomajstr***???***
Strokovnjak
Strokovnjak

Vrni se na Inventor in Inventor Professional

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov