epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderatorji: -M-, čopi, eustahije

grm659... napisal/-a:Zelo moramo paziti kakšno olje uporabljamo za mešanico!!!Sam uporabljam olje za motorne žage, husqvarna xp,ki se uporablja za novejše motorke,katere imajo bistveno več obratov kakor starejše.Dobro je tudi olje,ki ga uporabljajo skuterji-boljša olja-.Sicer obstaja več kvalitetnih olj in kdor misli,da bo kaj prišparal s tem,ko kupuje slabša olja,se je krepko zmotil,saj se kaj kmalu pokažejo posledice nekakovostnega maziva.

KLODOVIK! Sam še nisem razdiral streetmat-a tako,da ti ne morem kaj pametnega svetovati.Kar pa se tiče starejših Tomosovih izdelkov-apn,v-14,tl-15,t-12,t-11,umo univerzalni motorji,elektro agregati,vodne črpalke,kosilnice,izvenkrmni motorji čolnov,avtomatiki,...tle sem pa kar dobro podkovan.Poglej na -MOPED-forumu tam imaš skoraj vse odgovore!!!Flekserja sem se lotil predelavat zato,ker se sam vozim z njim,pa tudi še komu ga uštimam.Lep pozdrav.klodovik napisal/-a:Zdravo!
grm659... Vidim, da se zelo spoznaš na predelavo motorjev, zato bi te majčkeno izkoristil, ker sam nimam pojma..
Mi lahko poveš, kateri agregat ima flexer? Sam namreč dobim tomosov streetmate model in ta ima A55. Problem je, ker ne dobim nobenega pravega izpuha..
Tudi za kit nisem prepričan, če bo deloval, tako da si ne upam naročit.
Res bi bil hvaležen za pomoč!
lp

-M- Kakor je meni znano je olje tts,ki se uporablja za skuterje,dokaj kvalitetno in ga lahko uporabljaš za vse dvotaktne motorje.-M- napisal/-a:grm659... napisal/-a:Zelo moramo paziti kakšno olje uporabljamo za mešanico!!!Sam uporabljam olje za motorne žage, husqvarna xp,ki se uporablja za novejše motorke,katere imajo bistveno več obratov kakor starejše.Dobro je tudi olje,ki ga uporabljajo skuterji-boljša olja-.Sicer obstaja več kvalitetnih olj in kdor misli,da bo kaj prišparal s tem,ko kupuje slabša olja,se je krepko zmotil,saj se kaj kmalu pokažejo posledice nekakovostnega maziva.
Kako pa je kaj z oljem TTS?

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov