STROJNISTVO.com • Poglej temo - Tečaj ProEngineer-kje?

Tečaj ProEngineer-kje?

Hiter za učenje, enostaven za uporabo, celovita rešitev.

Moderator: -M-

Tečaj ProEngineer-kje?

OdgovorNapisal/-a Gost » 21.1.2004 13:16

Živjo!

Sem študent tretjega letnika strojne fakultete VSŠ proizvodno strojništvo. Ker je v zadnjem času znanje ProEngineer-ja že skoraj nujno me zanima ali je v ljubljani oz. njeni okolici kak tečaj tega programa. Našel sem sicer eno firmo ki ima tečaje v Celju in MB samo to je zame predaleč.

LP

Grega
Gost

OdgovorNapisal/-a gregorci » 21.1.2004 14:13

Pozdravljen!

Seveda so tečaji in to v LJ.
Izvaja jih, podjetje AUDAX - www.audax.si

Sam sem se tečaja ( osnovno šolanje) udeležil prek faksa, ker je bil za šudente FS-ja tečaj brezplačen, in to na sedežu podjetja.

Pozanimaj se na AUDAX-u če še izvajajo tečaje na FS! Zdi se mi, da je nekaj šolanj bilo kar na fakulteti v računalnici.

Lep pozdrav!
gregorci
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a zupi » 21.1.2004 14:52

Živjo.
Če bi na faksu pogledal malo po stenah, bi opazil plakat za tečaj ProEngineerja, ki se je žal začel že danes :cry: Organizira ga ŠOFS. Najbolje, da greš na stran www.strojna.scena.net in kontaktiraš Tadeja Muhiča, ki organizira te tečaje. Tudi cena je povsem dostopna študentom :P Najbolje, da se kar postaviš v vrsto za kak naslednji tečaj, kajti ko vidiš plakat je že vse zasedeno :-?
Lep pozdrav :wink:
I wish I was a messenger and all the news was good.
zupi
Moderator
Moderator

OdgovorNapisal/-a kedo » 25.1.2004 23:41

Osnovni tečaj je tolk enostaven da je škoda kakršnega koli dnarja... Dobi skripto osnove Pro/E in osnovno daš skozi v par urah. S tem znanjem ne boš raztural, zato ti priporočam to tem home study-u da greš na nadaljevaljni tečaj. Sicer pa je prvi tečaj po osnovni skirpti. Aja če se učiš kako staro verzijo 2001 ali i2 boš stežka prešaltal na wildfire brez tečaja.
kedo

OdgovorNapisal/-a Gost » 7.2.2004 0:23

kje se da dobiti to skripto?
Gost

OdgovorNapisal/-a zupi » 7.2.2004 8:34

Ene par skript maš v knjižnici CTK na trgu republike 3 (Cankarjev dom).
LP
I wish I was a messenger and all the news was good.
zupi
Moderator
Moderator

Re: Tečaj ProEngineer-kje?

OdgovorNapisal/-a dpsenicnik » 28.4.2004 9:09

Anonimno napisal/-a:Živjo!

Sem študent tretjega letnika strojne fakultete VSŠ proizvodno strojništvo. Ker je v zadnjem času znanje ProEngineer-ja že skoraj nujno me zanima ali je v ljubljani oz. njeni okolici kak tečaj tega programa. Našel sem sicer eno firmo ki ima tečaje v Celju in MB samo to je zame predaleč.

LP

Grega

Lepo pozdravljen!
Zanima me kje v Mariboru potekajo tečaji Proe/2001?

LP Dusan
dpsenicnik
Pripravnik
Pripravnik

OdgovorNapisal/-a Gost » 29.4.2004 9:07

Če si študent si menda ja tolk odprte glave, da si zrihtaš iz kake knjižnjice skripto; osnovni tečaj pokriva komaj kaj več kot izdelavo kocke. Bo pa morda namesto 20 ur učenje potekalo 30 ur. Tečaj za študenta pri zastopniku Audax stane cca 25 jurjev na FS-LJ cca 10 jurjev.
Sicer pa po mojem sploh ni napačna pot, da recimo v wildfire-ju poženeš help... imaš tutoriale, imaš recimo part design popolnoma razložen z vsemi možnimi komandami in kako delujejo; je pa res da angleško pa bo treba znat.
Sicer pa je te sare ku dreka, samo najti je treba znati. Nihče se ne bo hvalil kaj vse ima c..... ker je nevarno. Sicer pa bi študenti FS-LJ morali vedeti kje se dobi tehnični in kak drugi support. Povprašajte kolege kdo je vir oz. kje se kaj dobi.
Gost

OdgovorNapisal/-a dpsenicnik » 2.7.2004 9:24

LP

Grega

Živijo!

mene pa zanima kje v Maruboru je ta tečaj pro/e

lp šema
dpsenicnik
Pripravnik
Pripravnik

OdgovorNapisal/-a dpsenicnik » 2.7.2004 9:25

LP

Grega

Živijo!

mene pa zanima kje v Maruboru je ta tečaj pro/e

lp šema
psemek
dpsenicnik
Pripravnik
Pripravnik

OdgovorNapisal/-a Gost » 2.7.2004 10:48

kake osnove te lahko jaz naucim

cadcam@stajerska.com