Kakšno dvotaktno olje uporabljate najpogosteje
42 prispevkov
• Stran 2 od 3 • 1, 2, 3
Če bi dal v odprtino za zrak bi siguro delal.
Najbolš bi blo da bi fajn razpršil, al pa da daš kar pred filter da ga mreža(Alpino) al pa karton (ATX) razprši
Moj foter da start spray v viličar (dizel) na filtru not za bolši vžig, je bolj explozivn kot WD, dela pa tud na bencin motorju 4T - preizkušeno
Ko špricnem na viličarju not ko laufa se mu kar gas poveča brez da bi kaj stisnu tko da bi moral delat.
2T je ''skor'' enak sam da nima ventilov, pa mazanje pride z bencinom, pa vsak drugi takt se vžge, pa enakočasno polnjenje, sj veste...skor enak vžig
Problem je sm mazanje ker s tem povečaš vrtljaje, maže pa enako kot prej zato moraš dati več ola not da ne zarible tako kot TuningMastrov frči.
Najbolš bi blo da bi dal zraven WDja še kar ole
Lahk pa bi si tud kar napeljal cev do filtra, pa WD nekje zgoraj pa ko ga rabiš sm stisneš pa maš pravi NOS
Najbolš bi blo da bi fajn razpršil, al pa da daš kar pred filter da ga mreža(Alpino) al pa karton (ATX) razprši
Moj foter da start spray v viličar (dizel) na filtru not za bolši vžig, je bolj explozivn kot WD, dela pa tud na bencin motorju 4T - preizkušeno
Ko špricnem na viličarju not ko laufa se mu kar gas poveča brez da bi kaj stisnu tko da bi moral delat.
2T je ''skor'' enak sam da nima ventilov, pa mazanje pride z bencinom, pa vsak drugi takt se vžge, pa enakočasno polnjenje, sj veste...skor enak vžig
Problem je sm mazanje ker s tem povečaš vrtljaje, maže pa enako kot prej zato moraš dati več ola not da ne zarible tako kot TuningMastrov frči.
Najbolš bi blo da bi dal zraven WDja še kar ole
Lahk pa bi si tud kar napeljal cev do filtra, pa WD nekje zgoraj pa ko ga rabiš sm stisneš pa maš pravi NOS
I've got a Need For Speed Underground
- damiyan
- Strokovnjak

- Kraj: zreče
Sam neki bi še povedu:
Za kakršne koli poškodbe motorja al pa kaj takega ne odgovarjam, res je da še nism probu to z WDjem, sem dal samo predlog, sam če bi slučajno komu raznesl mašino al pa kej podobnega NE ODGOVARJAM
Za kakršne koli poškodbe motorja al pa kaj takega ne odgovarjam, res je da še nism probu to z WDjem, sem dal samo predlog, sam če bi slučajno komu raznesl mašino al pa kej podobnega NE ODGOVARJAM
I've got a Need For Speed Underground
- damiyan
- Strokovnjak

- Kraj: zreče
Jst sm dal not u za zrak wd40!!!Ni blo velike spremembe sam fejst je zakadilo no malo je dalo tudi pospeškov mislm da ni velike razlike!!
lp
lp
(:no racing no adrenalin:)
- TuningMaster
- Strokovnjak

- Kraj: Kobarid
Ja ma pomoje start spray ni ravno explozivn ker se uporablja večino za dizl motorje!!Pa še mast ni dost!!
lp
lp
(:no racing no adrenalin:)
- TuningMaster
- Strokovnjak

- Kraj: Kobarid
42 prispevkov
• Stran 2 od 3 • 1, 2, 3
Vrni se na Mazanje in hlajenje
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov