epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-
kafer1 napisal/-a:In gdaj bi delal več? Takrat ko bodo gospodje delodajalci ugotovili da živimo v 21 stoletju, ko mi ni potrebno prositi za dopust, ko ni več važno ali sem danes delal 8 ali 12 ali pa samo 1 uro. Važno mora biti da je projekt končan ne pa kje in gdaj sem ga jaz delal.
Ne bo mi treba plačevati malice ker bom delal doma, ni treba plačati prevoznih stroškov, delal bom z svojim PC-jem, še z softwerjem se mu ne bo potrebno ukvarjati. Jaz bom lahko v miru skrbel za svojo hišo, družino, kmetijo hobije brez dopustov in prošenj in razlag kdaj in zakaj bi rad bil fraj.
LP

nihče vsaj jaz nisem nikoli silil nobenega naj sveti v delavnici z mano do jutranjih ur
dobil je pa čevelj v rit in marš na borzo dela
.Ti je sedaj jasna slika zakaj raje vzamem študenta in nimam zaposlenih.Pač če dela ni študenta pošljem domov delavec pa bi visel v delavnici trajbal pravice in zakone in zahteval plačo

vili napisal/-a:predator
takoj ti poslati išpekcije in zapreti "fabriko" si nelojalna konkurenca, saj si glede poslovanja "frajer", ampak potem boš pa zahteval haj šolstvo, pa haj zdravstvo, pa ne vem kaj še vse haj od države, ja pa od kod, če taki kot si ti ne prispevate NIČ, bi pa samo nekaj zahtevali, ja lepo te prosim, smo res prava banana, takoj morajo ukiniti "študentsko" delo, študentsko že, ampak plačati vse potrebne prispevke

Technician napisal/-a:Tehnik, ti najbrž delaš v kakšnem z vato obloženem delovnem okolju, kaj?
Razmere pri "novonastalih" delodajalcih so precej podobne. Obstajajo redke izjeme, a so res redke.
Kriza pa je razmere samo še bolj zaostrila.

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov