epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderatorji: -M-, čopi, eustahije

ares napisal/-a:...da se ne bi videlo navzven da gre nekje 40-45 km/h....

čiro1950 napisal/-a:Ko sem bil letos na Vodovodni na tehničnem pregledu za avto, so pripeljali na vlečnem vozilu Ciao Piaggio brez tablice in ga dali na preizkus na valje, ob policijskem spremstvu, pa še fantička so imeli zdraven. Motor je imel je lep resonančni izpuh, nanj gre Polinijeva frizura 65ccm, glas kot na dirkah. Če te večkrat dobijo, motor zaplenijo. Toliko," pa da se ne bi videlo˝.
Pozdrav
Čiro

ares napisal/-a:čiro1950 napisal/-a:Ko sem bil letos na Vodovodni na tehničnem pregledu za avto, so pripeljali na vlečnem vozilu Ciao Piaggio brez tablice in ga dali na preizkus na valje, ob policijskem spremstvu, pa še fantička so imeli zdraven. Motor je imel je lep resonančni izpuh, nanj gre Polinijeva frizura 65ccm, glas kot na dirkah. Če te večkrat dobijo, motor zaplenijo. Toliko," pa da se ne bi videlo˝.
Pozdrav
Čiro
Spet en pameten. Jaz mam 100 kg 40 let. Zmanka mi v klanec ti maš 50 kg še gre. Pravjo da moraš zamenat zadnji zobnik iz filtra nekaj potegnt ven, pa zamenjat na frgazarju eno koleno. Če kdo točno ve kako to naredit naj mi na hitro opiše. Nočem nč preveč sfrizirat ne rabm hudga dirkača auspuha, lepga zvoka, nisem dirkač. glih tolk da mal pojačam hitrost.
P:S: Drugač mam pa doma še enduro.

susa napisal/-a:o teh novejših mopedih vem zelo malo.
Lahko pa povem da sem v mladosti sfriziral APN 6 iz 50 km/h na 100 km/h

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov