STROJNISTVO.com • Poglej temo - Kemični repi ali chemtrails

Kemični repi ali chemtrails

Vsa ostala vprašanja, mnenja... (kar ne spada v zgornja področja lahko objavite v tem forumu: GOSPODARSTVO, POLITIKA...)

Moderator: -M-

Kemični repi ali chemtrails

OdgovorNapisal/-a špena » 26.8.2010 19:31

gram prakse pove več kot tona teorije
špena
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Sergej » 26.8.2010 19:45

JA IN TO ODKAR LETALA LETIJO NAD 5000 METRI!!!!

Tam nekje od sredine druge svetovne vojne sem zato tako presran od strahu, da si še ne skret ne upam več!

Si zdaj zadovoljen in boš nehalal še tu težit s tem?!!!!!
Sergej
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a špena » 26.8.2010 19:47

Sergej napisal/-a:JA IN TO ODKAR LETALA LETIJO NAD 5000 METRI!!!!

Tam nekje od sredine druge svetovne vojne sem zato tako presran od strahu, da si še ne skret ne upam več!

Si zdaj zadovoljen in boš nehalal še tu težit s tem?!!!!!

Bravo , čestitam za komentar :-)
špena
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a špena » 26.8.2010 19:53

Evo da boš še malo pokomentiral :

http://www.youtube.com/watch?v=5k8cKxph ... re=related
špena
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Sergej » 26.8.2010 20:04

Ti pa tole: http://www.youtube.com/watch?v=sCxK_0SjbzM ...je enako otročje, samo verjetno bolj zanimivo za večino članov.
Sergej
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a špena » 26.8.2010 20:10

Sergej napisal/-a:Ti pa tole: http://www.youtube.com/watch?v=sCxK_0SjbzM ...je enako otročje, samo verjetno bolj zanimivo za večino članov.

ja hvala ti iz srca,prijatel moj nemoreš verjet kako si me zdaj osreču :-)
špena
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Sergej » 26.8.2010 20:12

Pa kakšna luna je danes? Popoldne sem pa tole dobil:

PREBERI!! NUJNO
PREBERI IN POŠLJI DALJE NIČ NE STANE SAMO 2min PA EN MAIL SI VEČ POSLAL
PREBERI!!

V normalnih okoliščinah takih mailov ne posredujem naprej, a to pismo sem prejel od dobrega prijatelja, ki je advokat in se mi zdi zanimiva priložnost.

Če on pravi, da to deluje, potem mu verjamem. V vsakem primeru ne moreš nič izgubiti.

Obrazložil mi je naslednje:

Sem advokat in poznam zakone. To drži, kot pribito. Ne zavajajte se, podjetji AOL in Intel se zavedata obljube sodišča in miljonskim odškodninskim zahtevam, kot se je to nedolgo tega zgodilo med pojetjema PEPSI COLA in podjetjem General Electric.

Dragi prijatelji, ta mail ne smatrajte za neumno potegavščino. Bill Gates zdaj deli svoje premoženje.. V kolkor ne boste reagirali zdaj, vam bo morda kasneje žal. Windows je še vedno najpogosteje rabljeni program.
Microsoft in AOL spremljata po tem e-mailu poslano vsebino (e-mail beta test). V kolikor ta e-mail pošljete prijateljem, znancem, potem Microsoft 2 tedna sledi temu e-mailu. Za vsako osebo, kateri ste poslali ta e-mail plača Microsoft 245 EUR-ov. Za vsako osebo, kateri ste poslali e-mail in bo ta oseba posredovala ta e-mail naprej plačajo dodatnih 243 EUR-ov, za tretjo
osebo, ki prejme to sporočilo pa plača Microsoft 241 EUR-ov. Po dveh tednih ti bo Microsoft poslal pismo, v katerem te bo prosil za potrditev tvojega poštnega naslova, nakar ti bo poslal ček.

Charles S.Bailey General Manager Field Operations
1-800-842-2332 Ext. 1085 or 904/245-1085 or RNX 292-1085
MAILTO: Charles_Bailey@csx.com

Jaz sem to smatral za prevaro, vendar me je Microsoft dva tedna po tem, ko sem prejel in posredoval naprej ta e-mail prosil za naslov in mi poslal ček v vrednosti 24.800 EUR-ov. Čimprej odgovorite na ta e-mail, dokler še traja test kajti, če se vam ponudi priložnost jo je potrebno izkoristiti.

Za Bila Gatesa je ta izdatek le reklama. Prosim pošljite ta e-mail čimveč prijateljem, znancem. Najmanj 1.000 EUR-ov bi morali dobiti.Nebi vam posredovali ta E-mail v kolikor nebi imeli koristi tudi mi.

Prijatelj mojega očeta je sodeloval v tem testu. Ko sem ga nazadje obiskal mi je pokazal en ček. Vrednost je bila 4.324,44 EUR-ov. Teta Patricija, teta mojega prijatelja dela pri Intelu, nedolgo tega je dobila ček v vrednosti 4.543,23 EUR-ov po tem, ko je posredovala ta e-mail.

Kot sem omenil, poznam zakone in to je tudi res, da se podjetji Intel in AOL ravnokar pogovarjata o tem, da bosta posatala največja ponudnika programske opreme na svetu, zato sprovajata ta test, da bosta sigurna v to, da ostanejo pri najpogosteje uporabljenem programu.

Probajmo, ker probati ni greh !
Lep pozdrav
Sergej
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a špena » 26.8.2010 20:17

Sergej napisal/-a:Pa kakšna luna je danes? Popoldne sem pa tole dobil:

PREBERI!! NUJNO
PREBERI IN POŠLJI DALJE NIČ NE STANE SAMO 2min PA EN MAIL SI VEČ POSLAL
PREBERI!!

V normalnih okoliščinah takih mailov ne posredujem naprej, a to pismo sem prejel od dobrega prijatelja, ki je advokat in se mi zdi zanimiva priložnost.

Če on pravi, da to deluje, potem mu verjamem. V vsakem primeru ne moreš nič izgubiti.

Obrazložil mi je naslednje:

Sem advokat in poznam zakone. To drži, kot pribito. Ne zavajajte se, podjetji AOL in Intel se zavedata obljube sodišča in miljonskim odškodninskim zahtevam, kot se je to nedolgo tega zgodilo med pojetjema PEPSI COLA in podjetjem General Electric.

Dragi prijatelji, ta mail ne smatrajte za neumno potegavščino. Bill Gates zdaj deli svoje premoženje.. V kolkor ne boste reagirali zdaj, vam bo morda kasneje žal. Windows je še vedno najpogosteje rabljeni program.
Microsoft in AOL spremljata po tem e-mailu poslano vsebino (e-mail beta test). V kolikor ta e-mail pošljete prijateljem, znancem, potem Microsoft 2 tedna sledi temu e-mailu. Za vsako osebo, kateri ste poslali ta e-mail plača Microsoft 245 EUR-ov. Za vsako osebo, kateri ste poslali e-mail in bo ta oseba posredovala ta e-mail naprej plačajo dodatnih 243 EUR-ov, za tretjo
osebo, ki prejme to sporočilo pa plača Microsoft 241 EUR-ov. Po dveh tednih ti bo Microsoft poslal pismo, v katerem te bo prosil za potrditev tvojega poštnega naslova, nakar ti bo poslal ček.

Charles S.Bailey General Manager Field Operations
1-800-842-2332 Ext. 1085 or 904/245-1085 or RNX 292-1085
MAILTO: Charles_Bailey@csx.com

Jaz sem to smatral za prevaro, vendar me je Microsoft dva tedna po tem, ko sem prejel in posredoval naprej ta e-mail prosil za naslov in mi poslal ček v vrednosti 24.800 EUR-ov. Čimprej odgovorite na ta e-mail, dokler še traja test kajti, če se vam ponudi priložnost jo je potrebno izkoristiti.

Za Bila Gatesa je ta izdatek le reklama. Prosim pošljite ta e-mail čimveč prijateljem, znancem. Najmanj 1.000 EUR-ov bi morali dobiti.Nebi vam posredovali ta E-mail v kolikor nebi imeli koristi tudi mi.

Prijatelj mojega očeta je sodeloval v tem testu. Ko sem ga nazadje obiskal mi je pokazal en ček. Vrednost je bila 4.324,44 EUR-ov. Teta Patricija, teta mojega prijatelja dela pri Intelu, nedolgo tega je dobila ček v vrednosti 4.543,23 EUR-ov po tem, ko je posredovala ta e-mail.

Kot sem omenil, poznam zakone in to je tudi res, da se podjetji Intel in AOL ravnokar pogovarjata o tem, da bosta posatala največja ponudnika programske opreme na svetu, zato sprovajata ta test, da bosta sigurna v to, da ostanejo pri najpogosteje uporabljenem programu.

Probajmo, ker probati ni greh !
Lep pozdrav

Ponovno Čestitam,res si car!
špena
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a špena » 26.8.2010 21:03

Še zanimivo raziskavo sem našu na začeto temo od naših sosedov:

http://blog.vecernji.hr/misak/2010/01/3 ... railovima/
špena
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Technician » 27.8.2010 7:35

Zanimivo... Tisti, ki najbolj "galami" v temi se sprašuje kakšna luna je danes.. :lol: :lol:
Technician
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a špena » 27.8.2010 13:06

Technician napisal/-a:Zanimivo... Tisti, ki najbolj "galami" v temi se sprašuje kakšna luna je danes.. :lol: :lol:

tako je, ampak jaz mu nič ne zamerim :lol:
špena
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a kopron » 27.8.2010 18:28

In kaj naj jaz sedaj naredim, če so tam gori bele črte od letal. :o
LP Jože
kopron
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a špena » 27.8.2010 18:44

kopron napisal/-a:In kaj naj jaz sedaj naredim, če so tam gori bele črte od letal. :o

si zrihtaš en fanj orgonski top :D

http://vimeo.com/12888651

http://www.youtube.com/watch?v=ce2i5NgA ... re=related

http://www.galaksija.com/planeta/orgonskitopovi.htm
špena
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Krpan » 27.8.2010 19:26

To sem mi dogaja že odkar sem bil pri partizanih.

Bili smo v zasedi nekje na dolenjskem, in čakamo Švaba. Začne ropotati in gledam na cesto od kje se bo Švaba pripeljal, da bom lahko vedel v katero smer odnesti svojo glavo. Rohni vedno bolj, Švaba pa od nikoder. Kaj se ni hudič pripeljal po luftu z aeroplanom.
Vžge strojno puško in začne streljati po meni. Skočim desno on strelja desno, skočim levo on strelja levo. Tečem naokrog on strelja naokrog. Že sem mislil, da je po meni, pa mu zmanjka municije. Preleti mi nad glavo, zategne ročno in ostro zavije, ter pristane v enem krompirju. Skoči iz aviona, vzame kurbl, me ujame in z kurblom nalomi ko psa. Ko sem obležal ves obtolčen, gre nazaj vžge avion in se odpelje.

Oni dan pa spet. Z ženo pobirava koloradskega hrošča na krompirju, pa se pripelje avion od Amerov in začne škropiti. Najprej sem mislil, da ima kaj za koloradskega hrošča oziroma proti njemu, vendar ni prav nobeden zlezel dol iz krompirja, potem pa sem videl, da je škropivo močno vplivalo na babo. Začela je govoriti in govoriti in govoriti. Da mora vsega hrošča sama pobrati, pa da mora sama vse speglati, pa da mora sama vse pospraviti, pa da me zanima samo fuzbal pa da ....
Videl sem, da so jo z enim čudnim praškom pošpricali, zato sem jo zagrabu za vrat, pa oddajnik ugasnu.

Pa kaj ni šu hudič babji v nedeljo k taprvi maši in se je vsem kazala kako je črna okoli oči. Pol se je šla pa še spovedat. Pa začne: Mož me tepe, župnik pa nazaj: To niso tvoji grehi, povej svoje grehe...

No pol ji je pa dal eno tableto za take slučaje in za družinsko srečo. Deluje pa tako, da vedno kadar pridem nabit domov sredi noči, si mora žena to tableto pod jezik dat in jo tam toliko časa imet, dokler jo ne mine, da bi kaj rekla.

Pa zakaj se men to vedno dogaja, za zaradi teh avionov nastradam......
Z znanjem raste dvom!
Krpan
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Technician » 27.8.2010 19:35

špena napisal/-a:
kopron napisal/-a:In kaj naj jaz sedaj naredim, če so tam gori bele črte od letal. :o

si zrihtaš en fanj orgonski top :D

http://vimeo.com/12888651

http://www.youtube.com/watch?v=ce2i5NgA ... re=related

http://www.galaksija.com/planeta/orgonskitopovi.htm

A imaš kaj praktičnih izkušenj s temi "topovi"?
Technician
Strokovnjak
Strokovnjak

Naslednja

Vrni se na Vse ostalo

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov