Živjo!Zanima meč,če ima kdo izkušnje s tem motorčkom prostega teka--koračni motor---.Naj opišem probleme,ki mi jih povzroča ta motorček.Najprej se mi je motor zaganjal,ko sem spustil gas potem pa je-crknil-.Avto je trošil tudi več goriva in ni vlekel kot bi moral.Motorček sem sčistil z tekočino in ga spihal,deloval je nekaj časa potem pa,isto!Zamenjam motorček-rabljen-nekaj časa---en mesec--- kar dela, potem pa mi zjutraj noče vžgat,oz.,ne dela pod štel gasom.Grem na tester,vzrok: motorček prostega teka.Ponovno dobim rabljenga,ko mi začne pri vzvratni vožnji,ko spustim plin,avto ugaševat.Motorček sčistim,nekaj časa dela ,potem isto.Nabavim še en rabljen motorček prostega teka,ko mi po pol leta na armaturni plošči gori lučka od čoka.Med vožnjo izklopim kontakt in ga ponovno dam,lučka ugasne.Avto ne vleče kot treba.Vzamem zadevo dol,pričnem čistit oljne naslage,ko opazim,da se zadeva teško vrti v levoin desno.Iz jeze udarim po njem z izvijačem in zadeva se začne premikat,toda ne tako kot bi moralo.Razdrem kompletnega in takoj opazim razbit magnet okrog rotorja.Po detaljnem pregledu večjih napak ne odkrijem,opazim pa,na delu kjer se drsni kontakti stikajo z rotorjem-na vrhu-manjše ožganine in sledi obrabe.--Jutri dodam fotografije.Zdaj sem montiral še enga rabljenga,ki pa mi pri vzvratni vožnji,ko spustim plin motor izgubi obrate,jih doda,zajamra in crkne.Zdaj pa ne vem,vsi motorčki so na drugih vozilih delovali pri meni pa ne.Naj kupim popolnoma novga ali poizkusim s še kakšnim rabljenim!? Hvala vam za vaše nasvete.