epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

Bud napisal/-a:Prvo hvala uporabniku tilzor za predstavitev njihovega pristopa. Pri proizvodnji bi se verjetno tudi sam lotil takega pristopa. Cimbolj predviditi in opisati postopke (servis,menjava,zagon...), ostalo je samo še vprašanje roka, cikla in št. kosov. Večja je proizvodnja,večja matrika,bolj zahtevno recimo...
Prijazen, softverja poznam kar nekaj. Predvsem me muči pristop k opisanem primeru. Predvsem maksimizacija izkoristka resursov v smeri lovljenja terminov...
Zadnje čase mi je vedno bolj všeč sistem neke grobe ocene in določanja presečnih datumov (vsaj za lovljenje terminov, če že izkoristek ni max).
Software pa...garbage in garbage out

direktx napisal/-a:Se mi zdi da pri vsem skupaj malo preveč kompliciraš.
Vsak PIS (ERP) ti omogoča vse to kar si ti želiš. Sam osebno imam izkušnje z Gosoft-om in ima vse to kar ti hočeš. Potrebno ga je samo 'nahranit' z pravilnimi podatki.

Bud napisal/-a:
-Je ta Gosoft uporaben, če ga ne nahraniš s pravilnimi podatki (mogoče lahko napišete na primeru...kako deluje prekrivanje faz,zamikanje faz, opozarjanje na ozka grla...)?
-Kako dobite prave podatke, da Gosoft deluje pravilno?
-Mogoče lahko navedete eno referenčno orodjarno, ki uporablja Gosoft za planiranje?
Thx

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov