epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

Anonimno napisal/-a:Anonimno napisal/-a:strojnik Gorenje
125000 neto
3 izmene
dipl.ing. strojništva pripravnik 120000 Sit. Sodelavci z enako izobrazbo zasposleni kot konstrukterji-razvojniki po 3, 4 lete delovne dobe s plačo 155.000Sit. Brez možnosti napredka in z dokaj veliko odgovornostjo. Vredno razmisleka o novih korakih, mogoče celo o menjavi stroke. Podjetje v mariborkem okrožju.

jozl napisal/-a:Sveder. Jaz pa že na začetku nisem delal zares kot strojnik oz. delo ki ga opravljam je mizarstvo, čeprav še moram skončati študij mehatronike. Plačilo imam sedaj še preko študenta 1500 na uro in ker se veliko delal, me bo še dodatno oskubila davkarija. Znanje in izkušnje sem že pridobil, šef me hoče zaposliti. Za plačo in delo sem bom pa malo pogajal. Saj za modeliranje in 5 osno CNC programiranje, kjer še postprocesor ne dela najbolje in je potrebno ročno popravljati G kodo, bom primora postaviti postavko 300.000 netto plače plus prevoz, ki ga dnevno naredim 124 km (2 uri vožnje). Bom videl kako bo, saj sem sedaj po 9 mesecih komaj pobegnil nazaj v Maribor študirat, da končam zadnje izpite in me že v podjetju zelo pogrešajo, saj sem sedaj samo jaz 5 osno programiral in nisem glih najbolj trenutno nadomestljiv. Ne hvalim se veliko, samo ko so sami delali, so imeli iste težave, kot jaz, ko sem prvič delal pred pol leta. Pa so raje sami kaj naredili, kot da bi me poklicali. Pa pridem sedaj delat po 2-3 dni na teden in najprej pol dneva samo popravljam kar so pobrisali pri modeliranju, šele potem grem naprej propravljat proizvodnjo.

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov