Ker bi rad, da se zainteresirani za vlog v ta zastavljeni projekt čim bolje seznanite s to zadevo, tukaj končno prilagam tri prispevke za vpogled v enega od izdelanih prototipov.
Upam da bo to pospešilo naša prizadevanja, da bi zadeva dobila čim preje tudi ustrezno finančno podporo tistih, ki so zanjo odgovorni, in tistih, ki to zmorejo, predvsem pa tistih, ki želijo vložiti v nekaj boljšega in ki zato od vložka tudi lahko kaj pričakujejo.
XY02.avi (dolžina 4 MB)
8mehanizem.avi (dolžina 1.2 MB)
Ker bi rad vedel, če ekipa, ki se je formirala skozi dosedanji "Forum" drži, tukaj mislim vse tiste ponudbe, ki so bile že tukaj predložene, ker bi sedaj lahko nekako že skoraj nadaljevali, vendar pa samo v primeru, da držijo vse do sedaj predlagane ponudbe, in ker čas teče hitro, želim zato na hitro dobiti še enkrat potrdilo od vseh, ki ste že predlagali svoje sodelovanje. Tako bi lahko ustrezno organiziral potrebna pooblastila in pa pogodbe o sodelovanju, poskusil organizirati srečanje ter na podlagi tega pripraviti tudi program uskladitve možnosti vseh sodelujočih. Seveda pa tudi porazdelitev dela, ki bi ga bili pripravljeni opraviti. Tukaj mislim predvsem tudi na to, da ustvarim ustrezne pogoje za predajo CAD vektorskih originalov za nadaljnjo obdelavo, v zanesljive roke.
Če pa želi namesto mene katerikoli del organiziranja prevzeti kdo drug, pa bi mi bilo tudi še kako prav. Še to, če boste to tako predlagali, bomo za namen projekta formirali tudi poseben žiro račun.
P.S. Potrditve sodelovanja pošljite na "STROJNISTVO.com" ali pa na, ker sem šel v ADSL, moj novi elektronski naslov:
koderman.ivan@siol.net
I.K.