epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-
Anonimno napisal/-a:Do sedaj sem risal v AutoCADu 14. Rad bi prešel na 2002 ali 2004.
Danes sem nekaj probal, vendar je problem v Modelu in Layoutu. Jaz sem risbo narisal v Modelu, vendar na Layoutu ni bilo nič videt. Na layoutu bi imel rad merilo 1:2. Zanima me tudi, kje kotiram v Modelu ali Layoutu?
Prosim, če mi kdo pomaga rešit ta problem. Samo risanje in ukazi so mi poznani.
LP, jani
Anonimno napisal/-a:Hvala za odgovor. Sedaj me pa še zanima kako vneseš glavo risbe in okvir. To verjetno postaviš v Layout. A jih imaš že narejene (različne formate) in uporabiš Copy-->Paste?
Lp, jani
Anonimno napisal/-a:Hvala za izčrpen odgovor. Jutri bom vse to stestiral. Jaz se drugače bolj ukvarjam s štromom, tako, da AutoCAD bolj nagrobo poznam. Zato sem tudi delal s 14. do sedaj. Sedaj med prazniki, pa je pravi čas za naučiti se kaj novega.
Lp, jani
Anonimno napisal/-a:No danes sem se kar lotil AutoCADa, tako, da bom še malo težil z vprašanji. Recimo, da uporabiš na vieportu merilo 1:10. Sedaj se ti tudi kotirne številke 10x pomanjšajo. Kako naj to rešim? Vse pa sem skotiral v Modelu.
lp, jani
Zanima kaj to pomeni, da ne sme biti aktiven, oz. kako to naredim, da je neaktiven?
Vrni se na Inventor in Inventor Professional
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov