Tomos flexer 2008
Moderatorji: -M-, čopi, eustahije
Nimam nobene kape,da bi ti lahko slikovno prikazal.Od 45 pa je precej nižja,se pozna na moči in hitrosti. Mnogo vas me sprašuje o predelavah in koli
ko bi stalo.Kot sem že opisal.vplinjač se lahko povrta tako,da ni treba kupit novega,bat se tudi lahko popravi,kapo pa je treba kupit drugo in stane cca 40eurov.Menja se tudi zadnji zobnik,kakšen,odvisno od želje po moči ali hitrosti.Glede izpušne cevi je pa,da morate imeti krivino od starega avtomatika,če hočete obrdržati originalnio.Treba jo je odpreti,odstranit katalizator in prevrtati dušilec saj ga preveč mori.Torej strošek ispušne cevi-rezanje,varjenje- ostalo pa po dogovoru,odvisno od poteka samega dela.Upam,da sem zadovoljil z danimi podatki.Moj E-mail grm659@gmail.com.
ko bi stalo.Kot sem že opisal.vplinjač se lahko povrta tako,da ni treba kupit novega,bat se tudi lahko popravi,kapo pa je treba kupit drugo in stane cca 40eurov.Menja se tudi zadnji zobnik,kakšen,odvisno od želje po moči ali hitrosti.Glede izpušne cevi je pa,da morate imeti krivino od starega avtomatika,če hočete obrdržati originalnio.Treba jo je odpreti,odstranit katalizator in prevrtati dušilec saj ga preveč mori.Torej strošek ispušne cevi-rezanje,varjenje- ostalo pa po dogovoru,odvisno od poteka samega dela.Upam,da sem zadovoljil z danimi podatki.Moj E-mail grm659@gmail.com.
več glav,več ve
- .grm659
- Strokovnjak

hvala za čez poletje bo do službe imam 4km ne da se mi več vozit v avtu-vročina in še čakat pri vsakem semaforju....
- packard141
- Novinec

Pozdrav vsem. Nabavil sem nov racing 25 pa me zanima kako z minimalnimi stroški dobiti malo več hitrosti. Recimo da je 40 km/h čisto dovolj.
Vem, da je dosti napisano pa vseeno samo nekaj točk:
1. Izpuh bom zamenjal z odprtim
2. pobral tisto reč iz airboxa
3. menjal koleno vplinjača
A je dovolj če samo še menjam večjo dizo ali svetujete še kaj drugega?
Vem, da je dosti napisano pa vseeno samo nekaj točk:
1. Izpuh bom zamenjal z odprtim
2. pobral tisto reč iz airboxa
3. menjal koleno vplinjača
A je dovolj če samo še menjam večjo dizo ali svetujete še kaj drugega?
- _d_k_
- Novinec

No evo jst sm pred 1 letom kupil flexerja 2010 in sem se pelju z njem 25 kmh zdej sm mu pa odstranil par blokad: dušilka(oblika trnka)+5kmh, puša +5kmh, nov ferg 14-12 +5kmh, menjau bi mu še zadnji zobnik z 24 ali pa 28. Priporočam da odstranite original filter in mu date gor športnga (pri tem boste morali najbrš dati večjo dizo)
- flexerrider1898
- Novinec

.grm659 napisal/-a:Olje za avtomatske menjalnike. ATF,ki ga proizvaja Petrol,Omv,ali kateri drugi proizvajalec.Obstajajo tudi kvalitetnejša pod isto oznako ( ATF ).
Da dodam!!!! Pod nujno kupi ATF A olje.....ma ga samo OMV...na petrolu ga nimajo!!!
ATF III ima že modifikatorje trenja ......za A35 mašino pri colibriju je preverjeno začela drset sklopka in je čudno šaltal!!!
- Kamele0N
- Strokovnjak

Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov