epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

Spoštovani, kaj pa,če je moja ideja prava?Ne trdim,da sem najpametnejši,moram pa poskusiti,časa in volje je na pretek.Do smrti se učimo in na koncu nevedni umremo.Krpan napisal/-a:Razčistiti moraš pri sebi samo eno dilemo:
Ali sem jaz sposobnjši in pametnejši pri iskanju rešitev za pridobivanje in pretvarjanje energije kot pa cele divizije vrhunsko izobraženih znanstvenikov, ki delajo z opremo vredno miljarde evrov?
Če si si iskreno odgovoril z DA, potem svo srečo pri reševanju človeštva.
Če pa je odgovor NE ti iskreno priporočam, da si napraviš drva za zimo, ker je to najcenejše, najučinkovitejše in n abolj zdravo pridobivanje energije....

Toraj neke vrste batni stroj. Krožno in lineatno gibanje sta fiksno povezani. Za izenačevanje izhodne energije so že zdavnaj pogruntali vztrajnik - težko boš našel kaj boljšega.Ker je cikel enega obrata približno 30 sekund,me zanima če bi lahko silo teh 50 kg ,ki jo dobim,shranil v vzmeti za pokrivanje časa,ko se ojnica vrača v izhodišče in ne oddaja dela

Iščeš akumulator energije. Iz njega boš dobil največ toliko, koliko boš vanj vložil - izkoristek. Vztrajnik je med akumulatorji z boljšim izkoristkom. ne moreš ga uporabljati pri totalno konstantnih vrtljajih, za koriščenje njegove energije mu zmanjšuješ vrtljaje.,da bi se energija oddana vztrajniku porabila prej preden pride do naslednjega del. cikla

ljubohor napisal/-a:Dobra lastnost moje zamisli je,da lahko večam moč in hod,takorekoč v nedogled,meja je samo prostor.Če bom dobil še večjo moč in daljši delovni hod potem ne bo problema z uporabo vztrajnika.

Vrni se na Inovativnost, podjetniške ideje in projekti
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov