epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-
Krpan napisal/-a:Sergej napisal/-a:Brez pomena razlagaš Krpan, ker imaš tu opravka s 'praktičnimi strokovnjaki', ............
LP
Upanje umre zadnje in potrpljenje je božja mast....ni mi jasno kako so nekateri prepričanni v svoj prav, ki je brez temeljev...ni čudno, da pride do vojn, in da ljudje kot je bil Hitler pridejo na oblast tako, da zanje voli večina...
Včeraj mi je en študent dejal, da je brezplačen študij njegova pravica in da oblast ne sme posegat v to pravico...če pa iz fakultet in srednjih šol pridejo ven takšni "strokovnjaki", pa mislim, da si niso sami krivi ampak bi profesorje pri katerih so opravljali izpite poslal na prisno delo, saj so iz šol spustili ljudi, ki so zaradi svojega neznanja potencialno nevarni za okolico...

Sergej napisal/-a: Slog promocije in argumentacija kaže na pripadnike raznih piramidnih, mrežnih in direktnih marketingov. Edini cilj je prodaja in dejstva to samo ovirajo. Njihove metode so verjetno večini več ali manj znane in tisti z vedenjem brez razumevanja so prve hvaležne žrtve.
LP

ljubohor napisal/-a:.Ne more človek pametnjakovičom nič dopovedat,ker vi,ste najbolj pametni in nihče drug,razen vas nima prav in nič ne ve.Pa se spet opravičujem,tistim na tem forumu,ki niste takšni.Vam,če bi človek dokazal,da se motite,še tedaj ne bi priznali. L

ljubohor napisal/-a:Ne more človek pametnjakovičom nič dopovedat,ker vi,ste najbolj pametni in nihče drug,razen vas nima prav in nič ne ve.

Sergej napisal/-a:
p.s. Dejansko mene še najbolj zanima, kdo hudiča in s kakšnim namenom stoji za vsem tem. 1.740.000 strani je prekleto veliko dela in tudi lep kup denarja. Pa je to samo ena od mnogih podobnih monad.

Vrni se na Energetsko in procesno strojništvo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost