STROJNISTVO.com • Poglej temo - HHO Generator - Voda je najbolj ekološko gorivo

HHO Generator - Voda je najbolj ekološko gorivo

Energetski procesi in postrojenja, njihovo upravljanje...

Moderator: -M-

OdgovorNapisal/-a Sergej » 30.10.2012 11:37

Krpan napisal/-a:
Sergej napisal/-a:Brez pomena razlagaš Krpan, ker imaš tu opravka s 'praktičnimi strokovnjaki', ............
LP

Upanje umre zadnje in potrpljenje je božja mast....ni mi jasno kako so nekateri prepričanni v svoj prav, ki je brez temeljev...ni čudno, da pride do vojn, in da ljudje kot je bil Hitler pridejo na oblast tako, da zanje voli večina...
Včeraj mi je en študent dejal, da je brezplačen študij njegova pravica in da oblast ne sme posegat v to pravico...če pa iz fakultet in srednjih šol pridejo ven takšni "strokovnjaki", pa mislim, da si niso sami krivi ampak bi profesorje pri katerih so opravljali izpite poslal na prisno delo, saj so iz šol spustili ljudi, ki so zaradi svojega neznanja potencialno nevarni za okolico...

Glede krivde profesorjev in sploh šolskega sistema pri skoraj splošni fizikalni nepismenosti se moram žal strinjat. Sin je imel v srednji šoli profesorja fizike, ki je histerično reagiral na poskuse dijakov, da bi kaj razumeli. Uči se in delaj vaje, da boš znal, je bil njegov edini princip. Torej nepregleden nabor resnic brez logične povezave med pojavom A, pojavom B in pravilom C. Tistemu pa, ki vedenje brez razumevanja dojema kot znanje, lahko prodaš karšnokoli novo 'resnico'.
V tem in podobnih primerih sem počasi prišel do prepričanja, da tu vsaj pri glavnih akterjih sploh ni govora o nerazumevanju. Slog promocije in argumentacija kaže na pripadnike raznih piramidnih, mrežnih in direktnih marketingov. Edini cilj je prodaja in dejstva to samo ovirajo. Njihove metode so verjetno večini več ali manj znane in tisti z vedenjem brez razumevanja so prve hvaležne žrtve.

LP
Sergej
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Zmago1 » 30.10.2012 12:59

Sergej napisal/-a: Slog promocije in argumentacija kaže na pripadnike raznih piramidnih, mrežnih in direktnih marketingov. Edini cilj je prodaja in dejstva to samo ovirajo. Njihove metode so verjetno večini več ali manj znane in tisti z vedenjem brez razumevanja so prve hvaležne žrtve.
LP

Z jezika si mi vzel... dodal bi še to, da se vsake toliko pojavi kak "izum"kako lahko čez noč obogatiš brez dela ali v garaži povoziš osnove fizike in sem prepričan da so najbolj zagreti že vse to sprobali in pušnili ničkoliko keša a so še vedno prepričani da jih jutri čaka 1 mio na forexu in da bodo v garaži izumili motor z izkoristkom 2.

Najbolj na misel mi pridejo od Slovenskih CATCH THE CASH, FOREX (10% donos na mesec) in HHO, od tujih razširjenih pa teorija HOLLOW EARTH, CHEMTRAILS in podobne.

lp, Z
Zmago1
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Slavcr » 30.10.2012 15:22

Ne pozabi na goranekonomik iz obdobja stoenk, pa na orgonske topove in haarp, ...
Slavcr
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Krpan » 30.10.2012 18:10

Znanje, razgledanost in logično razmišljanje portošnikov je smtrna groza potrošniškega kapitalizma.
Z znanjem raste dvom!
Krpan
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a ljubohor » 30.10.2012 21:03

Sploh se ne bi oglasil,ker sem član drugega foruma,vendar,ker imam tudi na tem forumu,prispevke in zato grem gledat malo po forumu,kaj je novega.Ker se pač ukvarjam z hho me je pritegnila tema o hho na vašem forumu.Ne more človek pametnjakovičom nič dopovedat,ker vi,ste najbolj pametni in nihče drug,razen vas nima prav in nič ne ve.Pa se spet opravičujem,tistim na tem forumu,ki niste takšni.Vam,če bi človek dokazal,da se motite,še tedaj ne bi priznali.Zato raje zapuščam tale forum,ker je brez veze.Škoda mojih živcev in vašega časa.Če pa slučajno kdo hoče kontaktirati z mano pa lahko preko z.s. Fajn se imejte še dalje in še dalje mečite polena pod noge.L.p. L
Celo življenje se učimo,nazadnje nevedni umremo.
ljubohor
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a hscnc » 30.10.2012 23:00

ljubohor napisal/-a:.Ne more človek pametnjakovičom nič dopovedat,ker vi,ste najbolj pametni in nihče drug,razen vas nima prav in nič ne ve.Pa se spet opravičujem,tistim na tem forumu,ki niste takšni.Vam,če bi človek dokazal,da se motite,še tedaj ne bi priznali. L

Joj kakšna užaljenost? :cry: :cry: Beg na drevo?

Mater ste rogovi! V 21 (enaidvasetih) straneh te debate niste postregli niti z enim posrednim ali neposrednim dokazom delovanja naprave. Lajnate in lajnate ter tolčete po vsakem izmed nas kateri pač nismo zaslepljeni verniki. Obtožujete nas metanja polen pod noge, da ne omenjam še drugih oznak.
Vsak razumen človek bo svojo trditev argumentiral z preprostimi izračuni, meritvami, fotografijami....skratka z verodostojnimi dokazi. Besedičenja kako je kdo kaj poizkusil in ugotovil da je bolje kot prej ne pomenijo nič.
Če se povrnem k temi. Nihče ne trdi da je vaš HHO nemogoč. Nemogoč je le na način kot ga predstavljate. Dobro vemo da bomo kmalu leta 2013 in da so časi fičkov in jugotov že zdavnaj mimo. Nihče mi / nam ne bo govoril da bo neka pritiklina dvomljivega porekla dograjena k motorju kateri ima dve najlon vrečki instrumentov za ugotavljanje kvalitete goriva in izgorevanja, pripomogla k boljšemu delovanju in manjši porabi osnovnega goriva. Ne znate povedati kako bo mikroprocesor ki je sprogramiran za optimalno delovanje dotičnega motorja odreagiral na motnje kot je motnja kvalitete goriva, motnja PREMOSTITVE lamde ter kaj vem kaj še....? Ne znate povedat na kaj sploh vpliva "doveden vodik" v proces izgorevanja. Enostavno nekaj tam gori namesto bencina?
Morda veste zakaj so oktani pomembni? Vsak dodan H zmanjšuje oktansko število in povečuje občutljivost na samovžige. Morda veste da ima mesto samovžiga, ki je mimogrede eksplozija, zelo visoko temperaturo ki topi aluminij? Torej bi morda bilo dobro tako predelanemu motorju znižat kompresijo, ali ne? Če se prihrani 30% bencina ga nekaj mora po vaši teoriji nadomestit da doseže celo večjo moč? Vodik pa gori na bistveno višji temperaturi. To vemo, kajne? Sedaj tudi vemo da bi morali tak motor bolj hladiti da bi vaši batki ostali celi? Kaj pomeni višji odvod toplote pa tudi vemo.

..mah,..ne da se mi več,..kdaj drugič morda..
hscnc
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a kafer1 » 30.10.2012 23:40

...hmm...kaj pa če damo v HHO generator "žegnano" vodo? To bi še povečalo izkoristek :lol: .
kafer1
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Sergej » 30.10.2012 23:48

Inaš prav. Zaradi višje temperature in večje hitrosti izgorevanja bi lahko prihajalo do neke razlike. Vendar, če se jim je ljubilo napisat 1.740.000 strani, kolikor jih meni najde google pod HHO generator, bi lahko preštudirali tudi to ali vsaj opravili korektne meritve.

LP

p.s. Dejansko mene še najbolj zanima, kdo hudiča in s kakšnim namenom stoji za vsem tem. 1.740.000 strani je prekleto veliko dela in tudi lep kup denarja. Pa je to samo ena od mnogih podobnih monad.
Sergej
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Slavcr » 31.10.2012 6:48

Milojonsedemstotisočplus strani? Uf!

Bom kar tvegal, da me naftni lobi 'fenta' in končno izdal bistvo izuma HHO, ki ga verniki tako skrbno skrivajo, da ga niso niti patentirali:

Cev, ki dovaja HAHAHA v motor, je treba oviti z magnetnim trakom za koleno "doktorja" Levina in na glavo motorja namestiti kozmodisk.
Opozarjam še na možen stranski učinek - v 26,31 dnevih se lahko avtu s to napravo zmanjša zarjavelost za DO 38,22 %

Howgh, veliki HHO poglavar je govoril!
Slavcr
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Zmago1 » 31.10.2012 8:00

ljubohor napisal/-a:Ne more človek pametnjakovičom nič dopovedat,ker vi,ste najbolj pametni in nihče drug,razen vas nima prav in nič ne ve.

Tu sploh ne gre za ti proti nam, ampak ti kontriraš fizikalnim zakonom, ki so se empirično-teoretično in praktično potrjevali vsaj 500 let. Vsa moderna fizikalna znanost, od avta, računalnika, vesoljskih ladij, satelitov, prav vse kar si lahko zamisliš bazira na tej fizikalni teoriji, da ni izkoristka >1. Ti pa verjameš v nekaj čemur pravimo perpetuum mobile in če bi taka stvar lahko delovala, potem vesolje kot ga poznamo ne bi moglo obstajat. Predlagam da si še enkrat prebereš Krpanov prispevek o izkoristkih. Čim je samo en izkoristek v verigi <1 potem zmnožek ne more biti >1 in pika. Ti pa trdiš da se od nekod pojavi nek izkoristek >1? Pa človek to je osnovnošolska fizika.....
Zmago1
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a xstrojnik » 31.10.2012 9:16

Sergej napisal/-a:
p.s. Dejansko mene še najbolj zanima, kdo hudiča in s kakšnim namenom stoji za vsem tem. 1.740.000 strani je prekleto veliko dela in tudi lep kup denarja. Pa je to samo ena od mnogih podobnih monad.

Za tem stoji človeška lastnost, ki med drugim povzroča vojne, omogoča obstoj potrošniškega kapitalizma, obstoj monetarnega sistema itd...

Pa nisva midva prav nič boljša... tudi jaz sem za branje in pisanje na to temo zapravil že več ur svojega življenja. Tudi ti si ga nekaj. Evo, to je to in tako nastane 1,7mio strani.
xstrojnik
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Sergej » 31.10.2012 10:00

Glede trega foruma imaš prav. Če bi vsi našli pametnejše delo, bi se tema končala na prvi strani. Mene recimo iritira, da se za neko komaj omembe vredno izboljšavo porabijo tedni in kupi denarja, nekdo drug si čudež enostavno izmisli in seveda to, da se s še tako dobro inovacijo skoraj nikomur ne uspe prebit na trg. Tudi ti si očitno našel motivacijo.

Glede interneta pa... Vsaj na prvih straneh so forumi v manjšini. Prevladujejo čisto prave promocijske strani z domenami, oblikovanjem in celo plačanimi oglasi. Če upoštevaš samo 1/4 tega in nekaj deset evrov stroškov, je to še vedno olala tankov goriva.

LP
Sergej
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a hscnc » 2.11.2012 17:17

Znova bojo poplave.....

....le tolko da dvihnem temo da ne zamre... :P
hscnc
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a KOUTER » 2.11.2012 19:12

Bolj ko pada več se vozijo in predvsem ceneje. :D
Malo provokacije ,da tema ne zamre ker se zelo zabavam ko berem .
KOUTER
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a hscnc » 2.11.2012 19:31

Ja, nekam dolgcajt je tle. Bojim se da je povodenj že vse odnesla..
hscnc
Strokovnjak
Strokovnjak

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Energetsko in procesno strojništvo

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov