STROJNISTVO.com • Poglej temo - HHO Generator - Voda je najbolj ekološko gorivo

HHO Generator - Voda je najbolj ekološko gorivo

Energetski procesi in postrojenja, njihovo upravljanje...

Moderator: -M-

OdgovorNapisal/-a suzica » 6.12.2012 16:28

Jst tudi prosim za kontakt...bom pa montiral na peč na sekance in potem prodajal vodik v ogromnih količinah saj imam vode doma dovolj in je seveda zastonj.

Pa prosim hitro ker se mi mudi da bom lahko kmalu čimprej obogatel.

Cena ni pomembna !!!! Pačam TAKOJ !!!!!!!!

Hitro hitro.
suzica
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Demz » 6.12.2012 16:46

Pa kaj bereta samo ta zadnje poste???

Ja, Hidrogen......... itd, menda !!!, avtor teme. :)
Delo krepeli človeka.
Demz
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Stajner » 6.12.2012 16:57

Demz napisal/-a:Pa kaj bereta samo ta zadnje poste???

Ja, Hidrogen......... itd, menda !!!, avtor teme. :)

Žal to podjetje in njihov partner vgradi le svoj produkt.

Sam sem generator že kupil in želim delo zaupati nekomu, ki je z vgradnjo generatora od "HHO plus" že imel izkušnje.

Sodeč po informacijah je teh generatorjev v Sloveniji največ... in upam, da se mi oglasi kdo iz Ljubljane.

Izziv vidim le v pripravi nosilcev, da bo generator in posodo držalo v pravem položaju.
Stajner
Novinec
Novinec

OdgovorNapisal/-a ljubohor » 6.12.2012 19:59

Stajner napisal/-a:Bi mi bil kdo pripravljen vgraditi HHO generator v moj avto (plačam seveda po uri dela)? Prosim za kontakt na PM.
Glej ga,glej,še en heretik :D Boš moral,na kateri drug forum,tukaj ne vem,če ti bo kdo pomagal razen,da te bodo imeli za norega :wink: L.p.L.
Celo življenje se učimo,nazadnje nevedni umremo.
ljubohor
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a hscnc » 6.12.2012 20:18

Ajd, pridi. Jaz ti naredim nosilec in ti lonček vgradim. Ura dela je skromnih kranjskih 20 eur, seveda brez računa ker nočem da bi me po treh dneh za jajca vlekel ker ti zadeva ne bi izpolnila obljubljenega. Seveda si lahko zraven in gledaš ter podajaš mnenja.

LP
hscnc
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a ljubohor » 7.12.2012 9:53

hscnc napisal/-a:Ajd, pridi. Jaz ti naredim nosilec in ti lonček vgradim. Ura dela je skromnih kranjskih 20 eur, seveda brez računa ker nočem da bi me po treh dneh za jajca vlekel ker ti zadeva ne bi izpolnila obljubljenega. Seveda si lahko zraven in gledaš ter podajaš mnenja.

LP
Zgleda,da le niste prepričani,ali deluje,ali ne,pa bi se radi prepričali,pa še zaslužili bi zraven. :D L.p.L.
ljubohor
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a hscnc » 7.12.2012 10:18

Vem da ne deluje ker ne more delovati. Ker če bi zadeva delovala bi stvar vgrajevali prodajalci. Tisti ki to vgrajuje je pa zavarovan s tem da aparat ne povzroča škode..

Končno, le zakaj bi bil neumen in bi ne izkoristil nevednosti Slovencev.
hscnc
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a ljubohor » 7.12.2012 18:01

Saj Vam nič ne očitam,pravilna odločitev .Saj ni problem,vgraditi,problem je pravilno in varno vgraditi.Kajti,še tako majhna eksplozija,v motornem prostoru je lahko usodna za varnost.L.p.L :wink:
ljubohor
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a suzica » 7.12.2012 19:25

[quote="l.Saj ni problem,vgraditi,problem je pravilno in varno vgraditi.[/quote]

In kako se pravilno in varno vgradi ??? Al samo nabijaš v tri krasne ker nimaš drugega dela ???
suzica
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a ljubohor » 7.12.2012 23:41

suzica napisal/-a:[quote="l.Saj ni problem,vgraditi,problem je pravilno in varno vgraditi.

In kako se pravilno in varno vgradi ??? Al samo nabijaš v tri krasne ker nimaš drugega dela ???[/quote]Trenutno nimam drugega dela,ker je mrzlo v delavnici.Tako,da je varno v vseh pogledih.Varovalo povratnega plamena,na izstopu plina v sesalni vod,tokovna zaščita(za maksimalni tok,ki ga lahko povleče celica),pokalni plin v motor peljati prek mehurčnika,kateri služi kot,prvo varovalo povratnega plamena,poskrbeti,da celica deluje samo,ko motor deluje,da je celica montirana,v delu motornega prostora,ki je dobro prevetren in oddaljen od vročine in iskrenja,To je osnovna varnost.Za finese,kot so,ampermeter v kabini,sa spremljanje porabe toka in s tem povezane kvantitete plina,tokovni regulator vezan za stopalko za plin,da celica ne deluje s polno močjo,tudi ko motor teče v prostem teku,lahko poskrbiš pozneje. L.p.L.
ljubohor
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Nicomajstr***???*** » 8.12.2012 11:02

S kašnim nadtlakom pa dovajte vodik (kolikor ga je) v sesalni kolektor, ali to že takoj za filter?
Nicomajstr***???***
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a ljubohor » 8.12.2012 11:24

Nicomajstr***???*** napisal/-a:S kašnim nadtlakom pa dovajte vodik (kolikor ga je) v sesalni kolektor, ali to že takoj za filter?
Tukaj ni nobenega nadtlaka,ker je priključen na sesalno vejo motorja je kvečjemu,podtlak.Bistvo tega je,da koliko pokalnega plina se ustvari v celici,toliko ga motor posesa.Zato,potreba po regulaciji moči celice,soodvisna od položaja dušilne lopute v sesalni veji motorja.Najbolje je dovajati pokalni plin,za filtrom,med sesalnim kolektorjem.Obstajajo ljudje v SLO,ki se ukvarjajo s tem,jaz sem bolj samouk in se učim na lastnih napakah.L.p.L.
ljubohor
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Nicomajstr***???*** » 8.12.2012 11:55

Torej potem pošiljate vodik skozi turbo?
Nicomajstr***???***
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a bpod » 2.1.2013 7:23

bpod
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a lesy1 » 2.1.2013 7:53

bpod napisal/-a:Recimo, da je tole neodvisen test:

http://www.siol.net/avtomoto/zanimivost ... 2/hho.aspx

Poslušam tipa: Voda se loči s pomočjo elektrike na molekulo zraka in vodika... HAHAHAHAHAHA ne me basat. Tip dela zrak iz vode :-)

Kot drugo pa a ste opazli :-) test motorja dela bivši VSEVED iz Mobisuxa. Kdor se ga še spomni :-).

Aja srečnega pa zdravga :-)

LP

Strižte ovce dalje :-)
lesy1
Strokovnjak
Strokovnjak

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Energetsko in procesno strojništvo

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov