epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

Demz napisal/-a:Pa kaj bereta samo ta zadnje poste???
Ja, Hidrogen......... itd, menda !!!, avtor teme.

Glej ga,glej,še en heretikStajner napisal/-a:Bi mi bil kdo pripravljen vgraditi HHO generator v moj avto (plačam seveda po uri dela)? Prosim za kontakt na PM.

Zgleda,da le niste prepričani,ali deluje,ali ne,pa bi se radi prepričali,pa še zaslužili bi zraven.hscnc napisal/-a:Ajd, pridi. Jaz ti naredim nosilec in ti lonček vgradim. Ura dela je skromnih kranjskih 20 eur, seveda brez računa ker nočem da bi me po treh dneh za jajca vlekel ker ti zadeva ne bi izpolnila obljubljenega. Seveda si lahko zraven in gledaš ter podajaš mnenja.
LP

suzica napisal/-a:[quote="l.Saj ni problem,vgraditi,problem je pravilno in varno vgraditi.

Tukaj ni nobenega nadtlaka,ker je priključen na sesalno vejo motorja je kvečjemu,podtlak.Bistvo tega je,da koliko pokalnega plina se ustvari v celici,toliko ga motor posesa.Zato,potreba po regulaciji moči celice,soodvisna od položaja dušilne lopute v sesalni veji motorja.Najbolje je dovajati pokalni plin,za filtrom,med sesalnim kolektorjem.Obstajajo ljudje v SLO,ki se ukvarjajo s tem,jaz sem bolj samouk in se učim na lastnih napakah.L.p.L.Nicomajstr***???*** napisal/-a:S kašnim nadtlakom pa dovajte vodik (kolikor ga je) v sesalni kolektor, ali to že takoj za filter?

bpod napisal/-a:Recimo, da je tole neodvisen test:
http://www.siol.net/avtomoto/zanimivost ... 2/hho.aspx

Vrni se na Energetsko in procesno strojništvo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov