epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-
dedek napisal/-a:glavca hvala za odgovor-me pa zanima glede na to da bi bila temp. zraka non stop cca 30stopinj- in praktično nobenega padca ali ddviga zun. temperature v redu kapilara?uporabljam r407-ali je boljše da grem pri tej zun. temperaturi na r134

dedek napisal/-a:Predelal sem klimo samo na gretje ,namesto kapilare sem vgradil expanzijski ventil,napolnil klimo in naredil preizkus -tč greje bistveno bolje z vgrajenim ex. vent.-pritisk je manjši na tlačni strani-glavca prav imaš-splača se..........edino časovni razpon med dvema vklopoma mora biti daljši-sem zelo zadovoljen
tč je cca6kw(gorenje),plin r407c,ko vklopim še kaskadno tč 3kw moči(dvizni vod je skozi izmenjevalca zaporedno vezan) se začne temp. dv izredno hitro dvigovati pri polnem pretoku skozi črpalke

skopušnik napisal/-a:Gledam drugo fotografijo in se mi zdi zanimiv način izvedbe uparjalnika. Ali so tiste male vodoravne cevi prilotane na uparjalnik, tako da sta dva ločena kroga različnih medijev, ali gre isti medij skozi kompresor? Glede na mehki lot bi rekel, da sta dva kroga,ali se motim?

Vrni se na Energetsko in procesno strojništvo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov